Annons

Expressförfrågan

Fyll i formuläret och skicka det till oss.
Börja här

Ont om tid?

Vi ringer dig!

Vi hjälper dig med dina bokningsförfrågningar!

Hotell Kristina

Arlanda (flygplats)
Konferensplatser: 126  Bäddar: 84 

Välkommen till Hotell Kristina!

Vårt familjedrivna hotell ligger på en höjd med magnifik utsikt över Mälaren och Sigtuna stad, endast 15 minuter från Arlanda, mitt emellan Stockholm och Uppsala. Vi har kombinerat Sigtunas charm, hotellets vackra, färgglada inredning och ändamålsenliga lokaler med utsökt mat från vårt KRAV-märkta kök och en härligt familjär stämning.

Det är viktigt för oss att våra gäster blir inspirerade och vi tycker det är roligt att överraska med nya arrangemang och idéer. Kultur, Spänst och Hållbarhet löper som en röd tråd genom hela verksamheten. Vi överraskar med häftig popkonst av världskända konstnärer, och ordnar gärna middagar med konst, musik och mat i kombination. I köket lagas KRAV-märka måltider, vi klimatkompenserar och arbetar med ett flertal sociala projekt. Vi erbjuder morgonträning i veckorna och gratis inträde till fina Sigtuna Simhall, som är granne med hotellet, samt SATS gym.

Våra 62 hotellrum är personligt inredda med 30-talscharmen bevarad. Dubbelrummen har utsikt över Mälaren. Alla rum är utrustade med trådlöst, kostnadsfritt internet, TV, dusch/wc, telefon, radio och är givetvis rökfria. Ett av rummen är handikapp- och allergi anpassat. Vi har ett hotellrum med egen ingång dit du kan ta med dig din hund.

Vi har allt från trevliga, funktionella mötesrum med angränsande grupprum i huvudbyggnaden, till lokaler som lämpar sig för er som vill arbeta helt ostört eller med tillgång till egna allmänna utrymmen för flexibilitet i mötet. Det finns alltid kaffe/te, juicer, frukt och hembakta småkakor framställt nära er lokal. I alla våra huvudlokaler ingår trådlöst Internet, dataprojektor, Whiteboard, Blädderblock, block och pennor samt frukt, vatten och godis.

God mat och dryck är en av inspirationskällorna på Hotell Kristina. I restaurangen njuter våra gäster av fantastisk utsikt, mysig miljö och den omtalat goda maten. Våra duktiga kockar använder sig av de finaste råvarorna, vi handlar i hög grad KRAV-märkt och av lokala, ekologiska gårdar. Vår egen bagare serverar allt från varma, alldeles nybakta bullar till vackra bakverk - alltid i sällskap med nyttiga alternativ.

Lunchbuffén består av soppa med tillbehör, en stor sallads- och tapasbuffé, mellanrätt, varmrätt samt hembakt bröd, måltidsdryck, kaffe och hembakade godsaker efter maten.

Hotell Kristinas affärsidé är ”Home away from home”.


Restaurangplatser: 200
Enkelrum: 40
Dubbelrum: 22
Konferensrum: 7
Grupprum: 6Karaktär

Hotell, Konferensanläggning, Kursgård, Mäss-/Utställningshall

Läge

Centralt, Vid Flygplats, Sjö/Vattendrag

Logi/Restaurang

Allergirum, Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Internet, Projektor, Storbildsskärm, Utställningsyta >200 kvm, Fritt trådlöst Internet, Fiberteknik

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita (fd SHR), Svanenmärkt, KRAV-märkt

Hälsa & Skönhet

Gruppträning

Mat & Dryck

Dryckesprovning mm

Pool & Relax

Bastu, Relaxavdelning

Sport & Fritid

Biljard, Teambuilding

Hotellklassificering enligt Visita

****

Erbjudande:

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Happy Meetings 1 juni 2016 i Stockholm

Aktuella bokningsförfrågningar

Hittatalare.se
Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Besöksadress: Råsundavägen 1, 169 67 Solna

Postadress: Box 4028, 169 04 Solna

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | HittaTalare | Kickoff | Lindau artist & talare | Event&expo | Svensk Mötesdesign | HotellBoka | Festplatsen
 Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.