Annons

Expressförfrågan

Fyll i formuläret och skicka det till oss.
Börja här

Ont om tid?

Vi ringer dig!

Vi hjälper dig med dina bokningsförfrågningar!
Dölj erbjudande

Konferens vid havet

Konferera i Höganäs hamn med utsikt över båtarna och havet.Om du eller ditt företag planerar att hålla en konferens så har vi ett fint erbjudande som består av en god frukost på morgonen när ni kommer, lunch som varierar från dag till dag, men ni har alltid möjlighet att välja mellan dagens rätt, fisk eller ett vegetariskt alternativ. Dagen avrundas med en kaka, kaffe kommer finnas tillgängligt under hela dagen. Vi står även för en tv som ni kan koppla in datorn i och visa eventuella power points, bilder och dylikt på. En whitebord tavla och annan liknande utrustning finns också på plats.

Paketpris 315:- per person.

Höganäs Hamnkrog

Skåne
 

År 1997 öppnades en liten pizzeria av bröderna Naeini som egentligen inte var mer än en liten lucka i väggen. Denna pizzeria utvecklades med tiden till en restaurang med inriktning på pizza och A’la Carte.

Tio år senare utökade bröderna ännu lite till när dom tog över Kajkanten som var en sommarrestaurang i Höganäs hamn. Höganäs hamn slutar aldrig utvecklas och sommaren 2013 fick därför Kajkanten bereda plats för turismen och därmed öppnades också möjligheterna till något alldeles nytt… Vi vill stolt presentera Höganäs Hamnkrog! Välkomna!
Läge

Sjö/Vattendrag

Erbjudande:

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Happy Meetings 1 juni 2016 i Stockholm
Hittatalare.se

Aktuella bokningsförfrågningar

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Besöksadress: Råsundavägen 1, 169 67 Solna

Postadress: Box 4028, 169 04 Solna

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | HittaTalare | Kickoff | Lindau artist & talare | Event&expo | Svensk Mötesdesign | HotellBoka | Festplatsen
 Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.