BEST WESTERN Blommenhof Hotel

Södermanland / Sörmland
Konferensplatser: 130  Bäddar: 104 

Vi vill ge dig en upplevelse, engagemang och kvalitet!
Blommenhof Hotell - där omtanken räknas! Att sälja ett konferensrum och en säng är det många som gör, så även vi. Att alla i personalen jobbar med det lilla extra gör den stora skillnaden, att få omtanken att räknas är mer än en slogan för oss. Vi har ett mål att alla våra gäster ska mötas av ett personligt mottagande, personlig service, kvalitet och glädje med en flexibilitet som gör att inget blir omöjligt.

Hotellet ligger naturskönt med trädgård och skogspromenad inpå huset med ändå bara 15 min promenad från centrum och 7 min med bil till flyg och tåg, 1 timme söder från Stockholm. Vi har dessutom ett brett utbud av aktiviteter som kan vara av intresse i samband med konferenser. Bra kontakter med föreläsare i olika områden.
Vår trädgård, äppellund, boulebana och uteservering kryddar sedan tillvaron tillsammans med vår läckra pool och bastu avdelning.

Vi har stor erfarenhet på att ordna konferenser från det enkla till de speciella önskemålen. Vi tänker både på gästen och miljön. Bland annat har vi ergonomiska stolar som är återvunnet av gamla stötfångare och plastförpackningar som Hågs har levererat.

Konferensanläggningen är i modern stil med stort tekniskt utbud, dagsljus och vissa lokaler med utgång till utemiljö. Tänk dig en varm sommardag där man bara känner för att vara ute och inte sitta inne i ett rum som är varmt, då passar tre av våra lokaler perfekt för er. Där finns dörrar till uteplatsen så att ni kan öppna och känna den friska luften blåsa in eller varför inte flytta ut konferensen till gräsmattan. En av våra lokaler som har dessa möjligheter är Äppellunden. Det är ett alldeles eget hus så att ni håller ihop er egen grupp. Där finns också en braskamin att samlas runt för dom ruggiga dagarna eller för att just en sprakande brasa kan stimulera kreativiteten något alldeles extra.

Med stor variation på aktiviteter och erfarenhet, lust och engagemang vill vi överträffa dina förväntningar att sy ihop din konferens till något alldeles speciellt.

När ni kommer på en konferens till oss på Blommenhof så handlar det om att vi vill göra det yttersta för att lösa allt till er som konferensgäster. Om det saknas någonting så fixar vi till det. För oss är det gästen som styr verksamheten.


Restaurangplatser: 150
Enkelrum: 14
Dubbelrum: 42
Konferensrum: 10
Grupprum: 5


Karaktär

Dagkonferensanläggning, Exklusivt (ett sällskap), Kursgård, Mäss-/Utställningshall, Hotell, Konferensanläggning

Läge

Vid Flygplats, Avskilt, Centralt, Kust/Hav

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Ljus-och ljudanläggning, Projektor, Storbildsskärm, Utställningsyta >200 kvm, Fiberteknik, Videokonferens, Fritt trådlöst Internet, Internet

Medlemskap/Märkning

Svanenmärkt

Hälsa & Skönhet

Gruppträning, Massage, Spabehandlingar

Mat & Dryck

Dryckesprovning mm, Julbord, Matlagning

Pool & Relax

Bastu, Inomhuspool, Relaxavdelning

Sport & Fritid

Biljard, Teambuilding, Äventyr

Hotellklassificering enligt Visita

****
  • BEST WESTERN Blommenhof Hotel
    Blommenhovsvägen
    611 39 NYKÖPING
  • Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Besöksadress: Råsundavägen 1, 169 67 Solna

Postadress: Box 4028, 169 04 Solna

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | HittaTalare | Kickoff | Lindau artist & talare | Svensk Mötesdesign | HotellBoka | Festplatsen

 Följ oss på Facebook Följ oss på Mynewsdesk
Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.