Lindö Hotell & Konferens

Stockholm norra Visa erbjudande

Konferensplatser: 70  Bäddar: 126 

Energi- och glädjerika möten på Lindö Hotell & Konferens!

Familjen Anckarström höll till i området där Lindö Hotell nu står sedan ett par år tillbaka, och som idag blivit en mötesplats av rang. Till detta helt nybyggda konferenshotell i Vallentuna i norra Stockholm kommer företag för att konferera och givetvis i vissa fall kombinera konferens med golf eller någon annan trevlig aktivitet som sätter lite glimmande guldkant på sammanslutningen. Här finner man en komplett anläggning med personlig service, hälsa och effektivitet i fokus.

Energi och Glädje är ledorden för oss i planeringen och genomförandet av ditt möte. Vi gör det enkelt för dig. Vi erbjuder attraktiva mötespaket med valmöjligheter som tillfredsställer ditt behov med allt ifrån mat till aktiviteter. Totalt har vi sex konferensrum varav fem i klubbhuset. I annexet finns vår största lokal, och på gräsmattan framför restaurangen står event tältet under sommaren. Det är vår största lokal som tar upp till 200 personer med bio-sittning och 100 för lunch och/eller middag. Konferensrummen lämpar sig för grupper från 4 till 70 personer och vår totala konferenskapacitet är 120 personer plus Tältet.

Samtiga konferensrum är fullt utrustade med bland annat bredbands-uppkoppling och stora TV-/LCD-skärmar på väggarna.

Boende
63 rum med plats för 126 övernattande gäster står i ljus och ren design på Lindö Hotell. Tre rumskategorier tillåter olika boendebudgetar att ta plats här. Skandinavisk smakfullhet präglar sovrummen som alla har antingen balkong eller uteterrass, beroende på placering i hotellet.

Måltiderna på Lindö Hotell & Konferens
Restaurang 19:e är belägen i det stora klubbhuset, i direkt anslutning till hotellet.
God hemlagad, närproducerad och näringsriktig mat och dryck samt personlig service får du oavsett om du besöker restaurangen som golfare, konferensgäst eller helt enkelt bara vill njuta av en god lunch eller middag.

Från ditt bord har ni en härlig utsikt över några av våra golfhål. Restaurangen har fullständiga rättigheter. Möjlighet till förbokningar vid speciella tillfällen är en självklarhet. Fyll på energin i en ljus lokal med plats för 120 personer.

Golf- eller OutdoorEnergi?
Golf känns som det självklara valet för konferensaktivitet på Lindö Hotell & Konferens, men det finns så mycket mer att erbjuda därtill. Förutom de 3 golfbanorna, finns det året runt en hel rad spännande upptåg att anordna både utomhus och inne, beroende på önskemål.

Läge
Skönt personligt och intimitet i en egen liten värld där konferensen och mötet hamnar helt i fokus. Vacker natur som väcker inspiration och ändå inte långt ifrån staden. Till Vallentuna tar man sig enklast med bil eller tåg/buss. 3 mil från Stockholm, 2 mil från Arlanda flygplats.

Parkering!
Lindö Hotell erbjuder kostnadsfri parkering på anläggningsområdet!


Restaurangplatser: 100
Dubbelrum: 63
Konferensrum: 1
Grupprum: 6


Karaktär

Dagkonferensanläggning, Exklusivt (ett sällskap), Hotell, Konferensanläggning

Läge

Avskilt, Vid Golfbana, Vid Flygplats

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter

Lokaler/Utrustning

Internet, Projektor, Fritt trådlöst Internet

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita (fd SHR)

Mat & Dryck

Julbord, Dryckesprovning mm

Pool & Relax

Bastu, Bubbelpool, Relaxavdelning

Sport & Fritid

Äventyr, Teambuilding

Hotellklassificering enligt Visita

***
  • Lindö Hotell & Konferens
    Lindövägen 1
    186 92 VALLENTUNA
  • Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Besöksadress: Råsundavägen 1, 169 67 Solna

Postadress: Box 4028, 169 04 Solna

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | HittaTalare | Kickoff | Lindau artist & talare | Svensk Mötesdesign | HotellBoka | Festplatsen

 Följ oss på Facebook Följ oss på Mynewsdesk
Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.