Marholmen - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Marholmen

Stockholm norra Dölj erbjudande

Välkommen till en helt ovanlig jul – Julbord á la Marholmen

En jul på Marholmen är som ingen annan. Du känner det i samma ögonblick du kommit över den lilla bron. Fast du nyss lämnade fastlandet är du som i en annan värld. Självklart ska du ta med dina kollegor till Marholmen och njuta av vårt beryktade julbord med influenser från Roslagen och skärgården. Men varför inte förena nytta med nöje? Och kanske lägga till lite guldkant? Vi har tagit fram flera prisvärda paket för företaget, med och utan övernattning.Unika julbordspaket för Grupp & Konferens

Hårda Klappen från 1725 kr/pers
Julbord med hotell inklusive 5-kamp.
Inkl En natt på hotell med del i standard dubbelrum, Julbord middag, Frukost, Lunch, Konferensrum en dag , För- och eftermiddagskaffe, 5-kamp Grenar: Laserpistolskytte, Bowls, Förr eller senare, Basketduellen och Pengarna på bordet.

Jul i vårt Hus från 1390 kr/person
Julbord med boende i stuga.
Inkl Boende i stuga ett dygn för 3–6 personer, Julbord middag, Frukost, Lunch, Konferensrum en dag och För- och eftermiddagskaffe

Priser för Grupp & Konferens gäller för minimum 10 personer

Boka erbjudande

Konferensplatser: 180   

En konferens på Marholmen är som ingen annan. Här har ni tillgång till ett eget örike där bara en lag gäller: att ha det alldeles underbart och samtidigt få massor av nyttigt och viktigt uträttat. Vår ambition är att du ska bli berikad med ny kunskap, nya idéer och ny energi. Den tanken är samma som då vi började arrangera möten och utbildningar för över åttio år sedan. Genom de åren har vi lärt oss en hel del, och kanske är det därför våra gäster kommer tillbaka igen och igen. Du får helt enkelt precis det du vill ha, plus det du inte förväntade dig.

Marholmen kan erbjuda Er ett tjugotal mötesrum i varierande storlek och utformning som passar just Ert sällskap. Vi har lokaler anpassade allt från den lilla gruppen om tio personer, upp till 180 deltagare. Det finns plats för 380 övernattande gäster.

Konferenspaket
Helpension med boende i dubbelrum i vårat nya hotell fr 1995 kr/person
Helpension med boende i enkelrum i stuga fr 1495 kr/person

AKTIVITETER FÖR EN LYCKAD KONFERENS PÅ MARHOLMEN
Strömsholmens 5 eller 10-kamp
Fem- och tiokamp är en aktivitet som är skapad för att svetsa samman kompisgäng och grupper på företagskonferenser eller kick-offs med skola och jobb. Marholmen har dessutom en lång tradition av tiokamp. Här är naturen tillgänglig, därför har vi anpassat vår tiokamp till tema “vildmark” och har varvat våra aktiviteter för både hjärna och kropp.

Aktivitetskällaren
Välj mellan att utmana vänner, familj eller kollegor på någon eller alla de aktiviteter nere i källaren. Passande aktiviteter för större grupper är 10-kamp - Vår spännande tiokampsbana är placerad i huvudbyggnaden. Nere i källaren kan ni bland annat köra sumobrottning, laserpistolskytte, bowls, basket, dart och minigolf.

Båtuthyrning och båtorientering
Ro, paddla eller åk motorbåt. Hos oss väljer du själv hur du vill ta dig fram bland skärgårdens kobbar och skär. Ett tips är att utmana upplevelsen och prova vår båtorientering tillsammans med dina vänner. Uppdelade i lag från varsin båt söker ni efter utsatta bojar via ett sjökort.

Spa Mareld
Din tillflyktsort varje dag, hela året. I vår ångbastu lyser stjärnhimlen och i poolen har naturen lagt sig till rätta med gotländsk natursten. Under din vila här på Mareld spa har du utsikt över både strandkanten, bryggorna och skärgårdsbebyggelsen.
Prisexempel: ingår i våra konferenser med övernattning

Paintball
Parera för träd, ducka för skott och spring för livet. Är du en lagspelare? Paintball går ut på att deltagarna, uppdelade i lag, eliminerar motståndarna genom att träffa dem med paintballkulor fyllda av färg.

Badholmen
Utnyttja läget på Badholmen, med sitt varma soldäck, sin vackra sandstrand, den vedeldade bastun och en stor vedeldad badtunna.


Enkelrum: 180
Dubbelrum: 130
Stugor: 47
Konferensrum: 9
Grupprum: 6Karaktär

Stugby/Lägergård, Dagkonferensanläggning, Hotell, Konferensanläggning, Kursgård, Spa/Hälsoanläggning

Läge

Avskilt, Kust/Hav

Logi/Restaurang

Allergirum, Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Storbildsskärm, Videokonferens, Ljus-och ljudanläggning, Fritt trådlöst Internet, Projektor, Internet

Medlemskap/Märkning

ISO-certifierat kvalitet, ISO-certifierat miljö

Hälsa & Skönhet

Spabehandlingar, Massage, Gym

Mat & Dryck

Julbord, Matlagning, Vinkällare, Dryckesprovning mm

Pool & Relax

Relaxavdelning, Bastu, Bubbelpool

Sport & Fritid

Teambuilding, Biljard
  • Marholmen
    Marholmen 1
    761 92 NORRTÄLJE
  • Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Utvald underhållning

Till fler underhållare »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 10 A, 171 48 Solna

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Kickoff | Lindau artist & talare | Svensk Mötesdesign | HotellBoka | Festplatsen

Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.