Säby Säteri

Stockholms skärgård Dölj erbjudande

Överraskning till alla konferensgäster

För att fira in vårens ankomst vill vi överraska konferensgästerna med en present på rummet!Boka er konferens på Säby Säteri på Ingarö senast den 30 april och alla konferensgäster får en fin present på rummet!

Detta erbjudande gäller endast nybokningar.

Giltigt till: 2017-04-30
Boka erbjudande

Konferensplatser: 350  Bäddar: 91 

Som en pärla i Stockholms skärgård, endast 25 min från Slussen, ligger hemtrevliga Säby Säteri. Här lovar vi arbetsro i en vacker och inspirerande miljö. Ingen möteslokal är den andra lik men alla är gemytligt inredda och inspirerar till kreativitet och engagemang. Vi har allt från den toppmoderna lokalen för 350 personer tillgemytliga Kullahuset och Torpet med braskaminer för möten på tu man hand.

Lugnet i omgivningen, tillsammans med vår personliga prägel och prisbelönade service, gör att ni kan inspireras under er konferens, förverkliga era drömmars bröllop eller koppla av under en härlig weekend.

Känslan av att vara mitt i naturen följer med ända in till middagsbordet. Restaurangen inspireras av årstiderna och naturens skiftningar. Vårt kök infriar höga ambitioner med en smakfullt komponerad meny och stor kärlek för det närodlade och härproducerade.

Förutom alla härliga smaker får du uppleva ett genuint hantverk under din vistelse på Säby Säteri. Tillsammans med Värmdö Bryggeri, Värmdö Musteri, Värmdö Bränneri och Säby Gård Rapspresseri erbjuder vi visningar och provningar hos Smakriket Säby – en aktivitet som garanterat ger mersmak till din kickoff eller ditt företagsevenemang.


Restaurangplatser: 300
Enkelrum: 29
Dubbelrum: 32
Konferensrum: 10
Grupprum: 8


Karaktär

Exklusivt (ett sällskap), Konferensanläggning, Kursgård, Mäss-/Utställningshall, Dagkonferensanläggning, Hotell, Slott/Herrgård

Läge

Sjö/Vattendrag, Avskilt, Kust/Hav

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter

Lokaler/Utrustning

Projektor, Storbildsskärm, Fiberteknik, Utställningsyta >200 kvm, Fritt trådlöst Internet, Internet, Konferenskapacitet >500, Ljus-och ljudanläggning

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita (fd SHR)

Mat & Dryck

Vinkällare, Dryckesprovning mm, Julbord

Pool & Relax

Bastu

Sport & Fritid

Jakt & fiske, Kajak/kanot, Ridning, Teambuilding
  • Säby Säteri
    134 65 INGARÖ
  • Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Utvald underhållning

Till fler underhållare »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 10 A, 171 48 Solna

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | HittaTalare | Kickoff | Lindau artist & talare | Svensk Mötesdesign | HotellBoka | Festplatsen

 Följ oss på Facebook Följ oss på Mynewsdesk
Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.