P5 Umeå

Västerbotten
Konferensplatser: 400  Bäddar: 312 

P5 är en unik konferens och festvåning med placering mitt i Väven i hjärtat av centrala Umeå där du har det mesta under ett tak. Två hotell, U&Me Hotel och Stora Hotellet, caféer, filmsalar, bageri, stadsbibliotek, teater, restaurang, bar, delikatessaffär, konsthallar och mycket mer. Med andra ord optimala förutsättningar för inspirerande upplevelser även utanför mötesrummet.

Ändamålsenliga lokaler med dagsljus och utsikt över älven eller staden. Åtta bokningsbara mötesrum, en större evenemangsyta och takterrass kan kombineras beroende på syfte och antal deltagare.

På P5 serverar vi mat, dryck och fika som bidrar till att göra ditt möte än mer effektivt. Vi jobbar uteslutande med riktigt bra råvaror som vi gärna handlar lokalt och ekologiskt. Resultatet är god och näringsriktig mat som också känns bra i både kropp och knopp.

För att effektivisera och förenkla mötet ytterligare erbjuder vi den senaste tekniken. Varje mötesrum är utrustat med en 70- eller 84-tums pekskärm (Smartboard) där fem enheter (Mac, iPhone, PC) kan kopplas mot Smartboarden samtidigt. Om så behövs fungerar den även som en whiteboard-tavla som själv kan spara bilderna, så att du slipper. Du kan även använda väggarna som whiteboard-tavla. Vi har 200Mbit bredband och videokonferensmöjligheter där alla rum kan kopplas till varandra.

U&Me Hotel ligger precis ovanför P5 och har 162 rum i 4 rumskategorier. Small, Medium , Large och XL. Här bor du högt upp med härlig utsikt över Umeälven eller över stan.

U&Me Hotel är ett nytänkande och gränslöst hotell där du som gäst är med och skapar din vistelse; om du vill ha mycket eller lite, krydda med mervärden och upplevelser eller ta del av inspiration och tips från de som kan Umeå. Här bor du kompakt eller rymligt, spartanskt eller lyxigt, på låg eller hög höjd på våning 6-13 i Väven. Vi har 162 rum i storlekarna S, M, L och XL. Sängarna är vända ut mot fönstret med utsikt över staden och/eller älven.

Hos oss checkar du in själv, enkelt och snabbt i våra incheckningsdiskar (precis som på flyget), mitt på vårt och Vävens inomhustorg. Torget är också din lobby med restaurang, café, bageri och delikatessbutik med personal på plats en stor del av dygnets timmar. På Kulturbageriet på torget äter du också din frukost.

U&Me's läge mitt i Väven gör att du bor mitt i Umeås nya kulturarena vid älven. Hos oss ska alla känna sig välkomna, kunna bo och uppleva staden - oavsett resans syfte eller plånbokens storlek. Även det är en viktig del av en ny hotellkultur.

Välkommen till U&Me. New hotel Culture - made by U.

U&M hotel - europé´s most innovative hotel -according to Golden Key Awards for Excellence in Hospitality Design 2015.


Restaurangplatser: 250
Enkelrum: 12
Dubbelrum: 150
Konferensrum: 8Karaktär

Kursgård, Mäss-/Utställningshall, Slott/Herrgård, Dagkonferensanläggning, Exklusivt (ett sällskap), Hotell, Konferensanläggning

Läge

Centralt, Kust/Hav, Vid Flygplats

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat, Allergirum

Lokaler/Utrustning

Ljus-och ljudanläggning, Projektor, Storbildsskärm, Fiberteknik, Utställningsyta >200 kvm, Fritt trådlöst Internet, Videokonferens, Internet, Konferenskapacitet >500

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita (fd SHR), Safehotel

Hälsa & Skönhet

Gym

Mat & Dryck

Dryckesprovning mm, Julbord, Matlagning, Vinkällare

Sport & Fritid

Teambuilding, Äventyr

Hotellklassificering enligt Visita

***, ****
  • P5 Umeå
    Storgatan 46 A, Väven Norra
    903 26 Umeå
  • Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Utvald underhållning

Till fler underhållare »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 10 A, 171 48 Solna

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Kickoff | Lindau artist & talare | Svensk Mötesdesign | HotellBoka | Festplatsen

 Följ oss på Facebook Följ oss på Mynewsdesk
Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.