Världskulturmuseet - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Världskulturmuseet

Västergötland
Konferensplatser: 400   

Världskulturmuseet är en spännande plattform för kreativa möten och storslagna arrangemang. En arkitektur i världsklass och en unik gränsöverskridande design ger förutsättningar för nya perspektiv och spännande tankar och fantastiska möjligheter att skräddarsy event, alltifrån den stora mässan till det lilla mötet - oavsett om ni är två eller tusen personer!

Världskulturmuseet ligger på evenemangsstråket vid Korsvägen med Universeum, Liseberg, Svenska Mässan och Hotel Gothia Towers som närmaste grannar. Med öppna och luftiga ytor, rå betong, stora glaspartier och krispiga färger erbjuder museet en sofistikerad och ren arkitektur som inspirerar utan att störa. I husets utställningsgallerier visas utställningar med världen och olika perspektiv på mänskligt skapande i fokus. Tillsammans med en restaurang med stor kärlek för maten är Världskulturmuseet en given plats för ert nästa arrangemang!

Middagar, utbildningar, produktlanseringar, fester, konferenser, styrelsemöten, bröllop, inspirationsfrukostar, scenframträdanden och workshops – i trappan, bryggan och våra fyra konferensrum har vi flera års erfarenhet av kvalitativa upplevelser för två till tusen personer. Våra seminarierum är flexibla i inredning och teknik och används till mindre konferenser och möten.

Du kan även hyra trappan/hela museet för en privat tillställning, föreläsning, fest, bröllop eller minimässa, be gärna om offert.

Vare sig ni är ett stort sällskap eller en liten grupp kan Världskulturmuseets restaurang erbjuda olika alternativ och konferenspaket för både halv och heldag samt trerättersmiddag, buffé eller mingelmat. Vi erbjuder även möjlighet att stanna kvar efter konferensen och avsluta dagen med afterwork, mingel eller middag i vår trevliga restaurang.

Krydda din konferens med en visningar eller workshop
Ta chansen att få fler perspektiv på världen, arbeta med er organisations värdegrund eller hållbarhetsarbete under ert konferensbesök tillsammans med någon av våra pedagoger. Vi erbjuder visningar och flera workshops som får igång diskussioner och nya tankar, och som också garanterat leder till en hel del skratt! Tio minuter, en halvtimme eller en timme – nya intryck och inspiration garanteras. Max antal deltagare för workshops är 30 personer, för större grupper rekommenderas en introduktionsvisning till museet.

Välkommen!


Restaurangplatser: 350
Konferensrum: 5


Karaktär

Dagkonferensanläggning, Konferensanläggning, Mäss-/Utställningshall

Läge

Centralt

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Projektor, Storbildsskärm, Fiberteknik, Utställningsyta >200 kvm, Fritt trådlöst Internet, Internet, Ljus-och ljudanläggning

Sport & Fritid

Teambuilding
  • Världskulturmuseet
    Södra vägen 54
    412 54 GÖTEBORG
  • Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Utvald underhållning

Till fler underhållare »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 10 A, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Kickoff | Lindau artist & talare | Svensk Mötesdesign | HotellBoka | Festplatsen

Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.