För kostnadsfri personlig hjälp att ta fram förslag efter era behov och genomföra bokning, hör av dig genom informationen här intill eller skicka en förfrågan genom vårt bokningsformulär.
Hållbarhet & Miljö Hotellkedjan Nordic Choice Hotels vill bidra till ett mer hållbart fiske och ansvarsfullt odlad fisk. Kedjan startar därför en process med spårbarhetscertifiering för att kunna servera fisk med märkningen MSC och ASC. Nordic Choice blir därmed den första hotellkedjan i Skandinavien med denna miljömärkning och först ut blir det japanska spa- och konferenshotellet Yasuragi.
Hållbarhet & Miljö Köksmästare Natasa Jansson på Rosersbergs Slottshotell utanför Arlanda, har under det senaste året arbetat hårt tillsammans med sitt team för att få restaurangen KRAV-märkt. Nu har man nått det första målet och restaurangen har fått sin KRAV-märkning.
Nyöppnat Kärleken till ett riktigt gott kaffe, vikten av starka lokala samarbeten liksom engagemanget för hållbarhet och rättvisefrågor lade grunden till det utökade samarbetet mellan Löfbergs och Clarion Hotel Plaza.
Mat & dryck Åbro Bryggeri lanserar ett surdegsbröd gjort på den kvalitetsvört som används vid tillverkning av Bryggmästarens Premium Gold direkt från bryggeriet i småländska Vimmerby.
På nya platser Almåsa storsatsar på restaurangen och presenterar nu stolt sitt nya köksteam med ledning av Rikard Moberg, kökschef och Jacob Ljungvall.
Mat & dryck Den nya ölen är ett samarbete med gastronomen och kulturhistorikern Edward Blom. Rosersbergs Summer Lager är ett riktigt hantverk, bryggd i slottets källarvalv av bryggmästare Michael Winberg Gustavsson och har en frisk, somrig citruston.
Mat & dryck Midsommar står inför dörren och Teatergrillens prisbelönte barmästare, Mathin Lundgren delar med sig av receptet på årets midsommardrink - klassikern Daiquiri med färska jordgubbar, som den ska smaka.
Mat & dryck De nordiska mästerskapen hölls i Aalborg i Danmark 3-6 juni under den Nordiska Kongressen för kockar. Robert Sandberg tog hem guld i semifinalen för Hans Bueschkens Young Chefs och har därmed kvalificerat sig till finalen i Grekland. Ludwig Tjörnemo vann brons i Nordic Young Chef.
Mat & dryck Stureplansgruppen har valt att ingå ett nytt ramavtal med Bookatable som sträcker sig från februari 2015 och ett år framåt. Avtalet innebär att Stureplansgruppens restauranger uppdateras till ett nyare onlinebokningssystem, i syfte att öka tillgängligheten online för gästerna.
Hållbarhet & Miljö KRAV-märkta Strandnära Ekocafé på Öland är årets hållbara café. Utmärkelsen delades ut på White Guide Café gala.
Kom till Vadstena Klosterhotel för din konferens och kickoff. Passa på att få en extra upplevelse på köpet.
Upplev en erfarenhetsrik försommarkickoff på Sörbyn Lodge - där arbete och nöje förenas i en naturskön miljö. Konferera i vår moderna lokal med natursköna vyer och avsluta dagen i bekväma hotellrum eller stugor. En perfekt kombination av produktivitet och avkoppling. Boka nu för en minnesvärd upplevelse!
Önskar ni förstklassig service, kunnig personal och inspirerande konferenslokaler, mitt i centrala Stockholm, så är ni varmt välkomna till Nalen. Nalen Flexibel konferens innebär att vi på Nalen väljer vilken sal ni kommer mötas i. Är ni 1-30 personer blir det ett av våra fyra mindre konferensrum och är ni fler än 31 så det blir antingen Pelarsalen eller Harlem.
Bokar du ditt möte en måndag eller fredag erbjuder vi rabatterade priser! Vi ger dig 1 000 kr rabatt för halvdagar och 2 000 kr rabatt för heldagar vid bokningar som läggs på måndagar och fredagar.
Dockyard Hotel ligger i en havsnära vacker miljö på historiska Nya Varvet strax utanför Göteborg city. Ta en paus från vardagen tillsammans med dina kollegor och låt kreativiteten flöda. Boka heldagskonferens för minst 15 personer så får ni 30% rabatt på konferenslokal.