Härnö Outdoor Lodge - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Härnö Outdoor Lodge


Ångermanland
Konferensplatser: 50   

KONFERENS OCH MÖTEN I HÄRNÖSAND OCH HÖGA KUSTEN
En konferens hos oss är inte som en konferens någon annanstans, i en unik miljö och med naturen som grund vill skapa en inkluderande mötesplats som inspirerar, engagerar och skapar genuina möten mellan människor. Naturen och lägerelden skapar närvaro och för att kunna hämta kraft och ge energi krävs just det, närvaro. Här finns utrymme för reflektion och gemensamma upplevelser som höjer din konferens till en ny nivå. Hos oss finns möjlighet att konferera inne i vår gemytliga restaurang eller utomhus, oavsett vad som passar just er konferens så kommer naturen och elden att vara en del av er vistelse. Det är runt lägerelden vi samlas och det är i det genuina och äkta mötet som vi hämtar kraft och ger energi, hos oss får du en konferens med möten som gör skillnad.

UTOMHUSMÖTEN
LÄMNA DE TRADITIONELLA KONFERENSRUMMET
Lägg ert nästa möte utomhus, låt er inspireras av naturen, utsikten och låt lugnet hjälpa er att skapa närvaro och engagemang i ert nästa möte. Håll ert möte runt lägerelden eller låt deltagarna göra någon av våra samtalande vandringar. Vi har bland annat en tältkåta som rymmer upp till 25 personer som vi använder både som möteslokal eller för fika/lunch/middag.

INOMHUSMÖTEN
KONFERENS I AVSLAPPNAD MILJÖ
Vi har två möteslokaler inomhus i en gemytlig miljö. Oftast tar vi bara en konferens åt gången, vilket skapar ett mer närvarande, personligt och avslappnat möte. Storstugan är vår stora matsal och mötesrum som har en vidunderlig utsikt över Härnösand och Höga Kusten. Här ryms man upp till 50 personer för både konferens, lunch och middag. Lillstugan är vårt lilla mötesrum och rymmer ca 10-15 personer. Lillstugan är inredd med bland annat gungor och gungstolar som passar för möten där samtalet är i fokus.

DAGKONFERENS MED EFTERMIDDAGSFIKA VID ELDEN.
En dagskonferens hos oss kan se ut på många olika sätt, men för att ge några exempel så skulle just er dag kunna se ut så här:
Börja med en förmiddagskaffe vid lägerelden. Fortsätt inne i vår varma storstuga och visst finns elden även här. Ni fortsätter dagen under mer uppkopplade och tekniska former. Ta en paus med en kort promenad och kom tillbaka till en lunch gjord på lokala råvaror lagad med kärlek från grunden. Fortsätt dagens möte inne i vår storstuga eller ute på vår altan. Oavsett hur ni lägger upp dagen är naturen och den vidunderliga utsikten med er under hela er vistelse hos oss.

DAGKONFERENS MED AKTIVITETER OCH MIDDAG
En dagskonferens med aktiviteter och middag hos oss anpassas efter gruppens önskemål om hur dagen och kvällen ska vara upplagd, men ett vanligt upplägg som våra gäster väljer är att grunden är som dagskonferens men tillägg med middag och aktivitet. Innan middagen serveras väljer våra grupper någon av våra aktiviteter. Dagen avslutas med middag som antingen serveras inne på Lodgen eller så har gruppen valt vår Smakvandring (där 2 av middagens rätter serveras utomhus)

LUNCH TILL LUNCH KONFERENS MED AKTIVITETER
Likt en dagskonferens med tillägg med aktivitet och middag; Innan middagen serveras väljer våra grupper någon av våra aktiviteter. Dagen avslutas med middag som antingen serveras inne på Lodgen eller så har gruppen valt vår Smakvandring. Efter middagen blir det transport till hotellet nere i Härnösand.
Ni checkar ut från hotellet morgonen efter och sedan inleds dag 2 med en uppfriskande promenad. Efter promenaden finns tid för möte inne på Lodgen. Konferensen avslutas med en lokalproducerad lunch.


Konferensrum: 2
Grupprum: 1


Karaktär

Restaurang, Dagkonferensanläggning, Exklusivt (ett sällskap), Festvåning/festlokal, Konferensanläggning

Läge

Avskilt, Kust/Hav, Landet

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Videokonferens, Fritt trådlöst Internet, Hybridmöte, Internet, Livestream, Storbildsskärm

Medlemskap/Märkning

KRAV-certifierat, Medlem i Visita

Hälsa & Skönhet

Yoga och mindfulness

Kultur & Nöjen

Karaoke, Musikunderhållning

Mat & Dryck

À la carte, Bar, Dryckesprovning mm, Julbord, Matlagning

Sport & Fritid

Äventyr o vildmark, Kajak/kanot, Alpin skidåkning, Motionsspår, Boule, Skidåkning, längd, Cykling, Teambuilding, Elljusspår, Vandringsleder, Hinderbana
Logotyp för Härnö Outdoor Lodge
Härnö Outdoor Lodge
Vårdkasbacken 121
871 65 HÄRNÖSAND

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.