Bergabo Hotell & Konferens - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Bergabo Hotell & Konferens

Bohuslän
Konferensplatser: 115  Bäddar: 115 

Det första som slår en när man kliver ur bilen vid Bergabo Hotell är den enastående utsikten när man vänder huvudet mot väster. Det andra är det varma bemötandet man får när man stiger innanför dörrarna. Här firas Påsk på våren, Mors Dag i maj, Loungeveranda hela sommaren, Fars Dag på hösten och julbord i december.

Till Bergabo i Rönnäng kommer konferensgäster året runt för att mötas, njuta av vällagad mat och uppleva den saltstänkta atmosfären vid havet. Här arrangeras fest, konferens och övernattning för upp till 115 personer. Fyra fullt utrustade konferenslokaler och fem grupprum, står till ert förfogande.

Vare sig ni är en liten grupp som söker gemytlig pensionatsanda eller den något större gruppen där upplevelser och arrangemang är en viktig del av konferensen, har ni kommit alldeles rätt. Vår långa erfarenhet och kunskap gör att ni kan fokusera på ert mötes innehåll och lämna resten till oss. Det kan gälla speciella önskemål om kost, en extra videoprojektor, ändrad fikatid, plötsligt påkommen picknicklunch eller nya deltagare i sista stund. Vi finns alltid till hands så ni kan koncentrera er på viktigare saker.

Gör er konferens komplett med fartfyllda äventyr i naturen, harmoniska upplevelser som havskajak eller varför inte prova vårt nya Bergabad. Njut av en vinprovning eller skaldjursbuffé med fördrink på vår veranda, fisketur eller hummersafari med uppföljande middag. Möjligheterna är oändliga.

Att konferensrummen är rymliga, ljusa, har all tänkbar utrustning och en strålande havsutsikt hoppas vi att ni tar för givet.

Vintern 2015 öppnade Bergabad, vår egen lilla spa-del i hotellet. Här kan ni njuta av välgörande massagebad och värmande bastu medan vinterstormarna viner. Både bad och bastu har Bergabos helt fantastiska havsutsikt! Här finns allt man behöver, dusch, omklädningsrum och mysig uteplats. Kombinera gärna med konferens, vi tar emot grupper upp till 25 pers i Bergabad.

Sommartid kan man njuta av livemusik och god mat på Bergabo Lounge. På vår väderskyddade veranda spelar artister varje fredag under högsommaren, och tillsammans med den helt fantastiska utsikt över solnedgången blir det oförglömliga kvällar att minnas länge.

Vackra och personligt inredda rum för alla smaker och 115 bekväma sängar. Enkel- och dubbelrum, junior- och bröllopssviter, kombirum och lägenheter med härliga balkonger. Lägg därtill en helt nyrenoverad annexbyggnad med vandrarhemsdel.

Vårt välkända kök längtar efter att skämma bort er med rätter inspirerade av hav och utvalda efter säsong. Vi ser till att varje middag blir en speciell och minnesvärd kväll. Vårt nytänkande kök ser även till att gästerna förblir pigga genom att alltid erbjuda fräscha alternativ till konferensfikat och servera härliga kreationer av fisk eller fågel till lunch. Vi eftersträvar givetvis användandet av lokala ekologiskt producerade råvaror i vårt kök.

Bergabo är Tjörns största hotell med 115 bäddar fördelade på 45 olika boenden, har 3 stora konferenslokaler på upp till 115 pers i den största, 5 grupprum, helt modernt med all konferensutrustning.

Konferera eller bara bo, här finns kustens vackraste utsikt.


Restaurangplatser: 115
Enkelrum: 4
Dubbelrum: 13
Stugor: 10
Konferensrum: 3
Grupprum: 6

Inspireras av Bergabo Hotell & Konferens


Karaktär

Konferensanläggning, Exklusivt (ett sällskap), Vandrarhem, Dagkonferensanläggning, Spa/Hälsoanläggning, Hotell

Läge

Kust/Hav

Logi/Restaurang

Allergirum, Fullständiga rättigheter

Lokaler/Utrustning

Storbildsskärm, Internet, Fritt trådlöst Internet, Projektor, Ljus-och ljudanläggning

Kultur & Nöjen

Musikunderhållning

Mat & Dryck

Dryckesprovning mm, Julbord, Matlagning

Pool & Relax

Bubbelpool, Relaxavdelning, Bastu

Sport & Fritid

Kajak/kanot, Teambuilding, Äventyr

Hotellklassificering enligt Visita

***
  • Bergabo Hotell & Konferens
    Kyrkvägen 22
    471 41 RÖNNÄNG
  • Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Utvald underhållning

Till fler underhållare »
Senaste nyhetsbrevet Fler nyhetsbrev

Anmäl dig till nyhetsbrev

1
Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 10 A, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Lindau artist & talare | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.