Camp Järvsö Hotell & Konferens - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Camp Järvsö Hotell & Konferens

Dölj erbjudande

Konferera naturnära i Järvsö

Kombinera träning, inspiration och aktiva upplevelser med vila och god mat på Camp Järvsö Hotell & Konferens. Här erbjuds oändligt med aktiviteter, frisk luft och skön samvaro i naturen. Här bor ni i mysiga rum och konfererar i fräscha lokaler. När ni återvänder till kontoret är det med ökad sammanhållning i gruppen och med förnyad energi.


Konferera naturnära i Järvsö

Konferenspaket 2 dagar med övernattning

I vårt konferenspaket ingår: 1 övernattning, konferensrum, fika x 4, lunch x 2, frukost, 4 rätters middagsbuffé, dessert och kaffe.

Pris: 2 400 kr/person exkl. moms.

Vi erbjuder även dagkonferens för 400 kr/person. I vårt
dagkonferenspaket ingår förmiddagsfika, lunch och efter-
middagsfika samt konferensrum.

Vi har flera olika boendealternativ att erbjuda, som hotellrum,
lägenheter, timmerstuga, glampingtält och campingplatser. Trevlig restaurang med utsikt över Kalvsjön för frukost, fika, lunch och
middag. I vårt Into The Wild erbjuder vi också mat utomhus.

Träningsmöjligheterna ör oändliga; ledarledda träningspass utifrån era önskemål, skogsbad, yoga, cykel, vandring, kanot/kajak, båg-
skytte, boulebana, vollyboll, Mästarnas Mästare 5 – kamp och mycket mer. Vi har även en vedeldad bastu några meter från strandkanten. Vårt mål är att ge människor härliga upplevelser som fyller på med energi och minskar stressen. Vi vill erbjuda både rörelse och stillhet i stärkande och naturliga miljöer. I en allt mer hektisk vardag behöver människor andningshål att landa i, välkomna till Camp Järvsö!

Boka erbjudande

Hälsingland
Konferensplatser: 80  Bäddar: 130 

VÄLKOMMEN TILL CAMP JÄRVSÖ!

Camp Järvsö är det naturliga resmålet där välmående och aktivitet står i fokus.

Unna er en skön vistelse i Hälsinglands vackra natur och Camp Järvsös energi och värme. Vi erbjuder fint boende, upplevelser, mötes och eventlokaler samt syrefyllda skogar och kvällar fyllda av god mat, dryck och musik.

Med tåget kommer ni rakt in i byn, 3 timmar från Stockholms central, för att uppleva en annan del av världen, där ni tar hand om er själva och mår bra tillsammans. Camp Järvsö är platsen för er som vill få en naturnära och aktiv upplevelse i en genuin och sagolikt vacker miljö.

Camp Järvsö ligger naturskönt beläget i Nordsjö, en sagolikt vacker miljö som är en del av Järvsö socken och Ljusdals kommun. Med utsikt över Kalvsjön erbjuds besökaren en naturnära, aktiv och återhämtande upplevelse där det lokala och hållbara är i fokus.

Konferens
Unna er en skön vistelse i Hälsinglands vackra natur och Camp Järvsös energi och värme. Vi erbjuder fint boende, upplevelser, mötes och eventlokaler samt syrefyllda skogar och kvällar fyllda av god mat, dryck och musik.

På Camp Järvsö finns 3 mötesrum samt grupprum. Vår största lokal tar upp till 80 personer, vi en mellanlokal för ca 20 personer och ett mindre styrelserum för 6-8 personer. Vi har även några grupprum. Vår anläggning är stor och det finns möjligheter för utställning och mässmöjligeter utomhus. Våra lokaler är utrustade med storbildstv, högtalare, wifi, block, penna, whitebord, blädderblock, vatten, kaffe/te samt frukt.

Under våren 2022 är vårt nya event- och konferenscenter klart där vi kommer ha 1 stor lokal för upp till 200 personer samt 2 mindre konferensrum för upp till 30 personer. Dessutom ett stort loft för grupparbeten eller social samvaro.

Utbud
Alla som gillar en aktiv, hälsosam livsstil kommer att trivas på Camp Järvsö. Det kan vara företaget som arbetar för aktiv personal, ledningsgruppen som behöver en teambuildnig, familjen där alla familjens medlemmar kan hitta sina upplevelser av tränings – och aktivitetsformer, elitidrottaren som behöver en avkopplande miljö med bra träningsförutsättningar eller kompisgänget och paret som vill ha en aktiv och naturnära semester.

Camp Järvsös breda utbud av faciliteter gör att det finns något för alla. Träna i vårt fullt utrustade gym, koppla av på vår boulebana, utmana dig själv på vår klättervägg, upptäck våra Nordiska Djur på vår naturstig, träna, spela eller lek i vår fullt utrustade gymnastiksal, utnyttja allt vår Outdoor Arena erbjuder, bl a en mini friidrottsanläggning, beachvolleyplan, multisportgolv, teknikbana för cykel och en stor gräsplan för ja, det mesta.

I tillägg finns fantastiska möjligheter för löpning, vandring och cykel i den syrerika hälsingeskogen.

Logi
Hos oss på Camp Järvsö erbjuder vi olika alternativ på boende. Vi har 32 logirum, 2 glampingtält, 2 lägenheter med 8 bäddar.

Fullt utrustade lägenheter, en fantastisk timmervilla, hotellrum med enkel standard upp till sviter med alla bekvämligheter samt campingplatser. Eller varför inte bo närmare naturen i ett av våra glampingtält?

Fest
Under våren 2022 står vår loge klar och redo för fest och event av olika slag. Lokalen tar upp till 130 sittande.

Vårt into the wild är ypperligt för mingel, fest och företagsaktivieter. Middagen serveras och avnjuts i vangslider och eldarna är tända.

Kommunikation
Camp Järvsö ligger i Nordsjö ca 8 km från Järvsö By och tågstationen. Vi erbjuder shuttleservice för max 8 personer samtidigt.
Tåget går direkt från Stockholm till Järvsö och restiden är knappt 3 timmar.


Restaurangplatser: 80
Dubbelrum: 92
Konferensrum: 3
Grupprum: 4


Karaktär

Spa/Hälsoanläggning, Exklusivt (ett sällskap), Festvåning/festlokal, Hotell, Konferensanläggning, Mäss-/Utställningshall, Dagkonferensanläggning

Läge

Avskilt, Fjällmiljö, Landet, Sjö/Vattendrag

Logi/Restaurang

Handikappanpassat, Fullständiga rättigheter

Lokaler/Utrustning

Projektor, Storbildsskärm, Fiberteknik, Utställningsyta >200 kvm, Fritt trådlöst Internet, Hybridmöte, Internet

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita

Hälsa & Skönhet

Gym, Yoga o mindfulness, Friskvård, Gruppträning

Kultur & Nöjen

Musikunderhållning

Mat & Dryck

Bar, Dryckesprovning mm, Julbord

Pool & Relax

Bastu

Sport & Fritid

Elljusspår, Skytte, Hinderbana, Snöskoter, Jakt & fiske, Teambuilding, Kajak/kanot, Alpin skidåkning, Äventyr o vildmark, Klättring, Cykling, Motionsspår
Logotyp för Camp Järvsö Hotell & Konferens
Camp Järvsö Hotell & Konferens
Nordsjö Bredängsvägen 1
827 54 JÄRVSÖ

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.