Sankt Gertrud Konferens Malmö - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Sankt Gertrud Konferens Malmö

Skåne
Konferensplatser: 1200  Bäddar: 340 

Vilka beslut kan ni ta i ett rum där Malmö beslöt att slå tillbaka danskarna 1677? Våra hus i kvarteret Sankt Gertrud tillhör de allra äldsta i Malmö. Varsamt renoverade naturligtvis, så hållbarheten sitter liksom i väggarna. De inte helt räta vinklarna i våra äldsta korsvirkeslängor ger begreppet "att tänka utanför boxen" en ny dimension. Oavsett om du arrangerar ett ledningsmöte för fyra eller ett seminarium för flera hundra.

Att Sankt Gertrud är den mest centrala konferensanläggningen i Malmö, bara 300 m från Centralstationen, och den i särklass mest gemytliga, adderar till den historiska aspekten. Hos oss är varje rum helt annorlunda än det andra. Egentligen skulle vi nog vilja påstå att det är just denna variation som gör Sankt Gertrud unikt.

Flexibiliteten är vår andra stora fördel. Att våra konferensgäster ofta vill gå från ett samlat stormöte och sedan fördela sig i flera breakout rooms är vi vana vid, och våra gäster kan enkelt boka en hel länga i något av våra hus.

Flexibla är vi också med bredden på våra möten. Hos oss möts gäster från Malmö, som kanske bara bokat ett rum för fyra en eftermiddag, med deltagare från större internationella kongresser. Både mindre möten och större konferenser kombinerade med utställningar, större events, produktlanseringar eller mässor står på vår dagliga agenda. Till alla våra konferensgäster serverar vi en stor buffélunch i en av våra festsalar och här finns det alltid god mat för alla smakriktningar, oavsett om du är köttfantast eller vegoälskare.

Allt innanför väggarna i våra trettio rum är topputrustat med all den teknik som dagens möten kräver. Så låt dig inte förledas av de gamla korsvirkesbjälkarna eller de såpalutade trägolven. I vilket rum du än hamnar sitter atmosfären och Malmös historia i väggarna. Wifi givetvis, så sätt dig gärna utomhus på våra härliga kullerstensgårdar och njut av miljön, om du vill ha en stund för dig själv.

Hos oss kan du addera mera till dina möten med något av de unika arrangemang vi har för att göra mötet ännu mera givande. De flesta har förtecknet hållbarhet, oavsett om det är en föreläsning i form av en tidsresa, yoga, eller ett guidat besök på Malmö Konsthall. På Sankt Gertrud håller även Sherlocked hus – ett koncept där man på ett unikt sätt adderar både spänning och teambuilding till mötet.

Sankt Gertrud har över trettio unika lokaler, två festvåningar, restaurang och till och med en egen pub. Hos oss kan du spendera hela dagen och ändå byta miljö flera gånger – en egen värld för en dag. At work och after work.

Välkommen in och välj var ni vill mötas!


Restaurangplatser: 500
Enkelrum: 40
Dubbelrum: 150
Konferensrum: 30
Grupprum: 10Karaktär

Dagkonferensanläggning, Hotell, Konferensanläggning, Kongresscenter, Mäss-/Utställningshall

Läge

Centralt

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter

Lokaler/Utrustning

Projektor, Storbildsskärm, Utställningsyta >200 kvm, Fritt trådlöst Internet, Videokonferens, Konferenskapacitet >500, Ljus-och ljudanläggning

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita (fd SHR), Svanenmärkt

Kultur & Nöjen

Musikunderhållning

Mat & Dryck

Dryckesprovning mm, Julbord, Vinkällare

Sport & Fritid

Teambuilding

Hotellklassificering enligt Visita

*****, ****
  • Sankt Gertrud Konferens Malmö
    Östergatan 7B
    211 25 MALMÖ
  • Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Utvald underhållning

Till fler underhållare »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 10 A, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Kickoff | Lindau artist & talare | Svensk Mötesdesign | HotellBoka | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.