7A Centralen - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

7A Centralen

Stockholm city
Konferensplatser: 150   

Konferens och event på Vasagatan med Centralstationen runt hörnet.

7A Centralen erbjuder moderna lokaler i en social och ljus miljö för effektiva möten.
Flera lokaler i olika storlekar med flexibel möblering och inbjudande lounger för mat och mingel. Vi har engagerad personal där fokus ligger på kunden och mötet mellan människor.

Med panoramautsikt över Vasagatan och närheten till färdförbindelser är 7A Centralen ett självklart val för mötet i Stockholm city.

Med 13 mötesrum erbjuder 7A Centralen konferens i varierande storlekar för upp till 150 personer. Våra konferensrum skänker mötet energi genom stora fönster och dagsljus. Förutom rymliga konferenslokaler har vi flertalet rum passande för utbildningar, grupparbeten eller det kreativa mötet. Avslutningsvis kan vi erbjuda allt från privata mingel och middagar, aktiviteter till trevliga smakprovningar i vår bar- och kökslounge.

Endast 1 minut från 7A Centralen når du T-Centralens tunnelbana och flertalet stadsbussar. Runt husknuten finns Centralstationen, Arlanda Express och Cityterminalen.

..................

7A Centralen är en del av 7A Konferens & Event som erbjuder mötes- och konferensanläggningar på tre attraktiva adresser i centrala Stockholm. Vi är kända för vår flexibilitet, professionella personal och välkomnande miljöer. Med full fokus på våra gäster är vår vision att skapa upplevelser utöver det förväntade!

Precis intill Nybrovikens glittrande vatten ligger 7A Strandvägen. En mötesvåning med vacker interiör, högt i tak och inspirerande utsikt. Det centrala läget och den historiska byggnaden, som är en av Sveriges bäst bevarade jugendfastigheter, bidrar till att alla möten här blir något utöver det vanliga. Våningens största salong kan ta emot 80 personer i biosittning men här finns också mindre rum för alla slags möten. Totalt har mötesvåningen 16 mötessalonger i olika storlekar.

Söker ni en central och stor anläggning för er nästa konferens, event, branschdag, mässa eller möte är 7A Odenplan optimalt för just detta – oavsett evenemangets storlek. Här hittar ni allt från stora lokaler med kapacitet upp till 350 sittande gäster, till mindre mötesrum. Mötesvåningen är 2000 kvm stor och har 14 möteslokaler i olika storlekar. Samtliga möteslokaler ligger i anslutning till rymliga lounger med ståbord och trevliga soffgrupper.

På 7A anser vi att mat och dryck är en viktig del av en lyckad och inspirerande mötesdag. Vi samarbetar därför med välrenommerade cateringföretag och kockar som tar fram menyer efter säsongens råvaror och smaker. Oavsett om ni önskar enklare frukostar, trerättersmiddagar eller snittar till minglet så kommer ni inte att bli besvikna!


Restaurangplatser: 100
Konferensrum: 11
Grupprum: 7

Inspireras av 7A Centralen


Karaktär

Konferensanläggning, Dagkonferensanläggning, Mäss-/Utställningshall

Läge

Centralt

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Storbildsskärm, Videokonferens, Fritt trådlöst Internet, Ljus-och ljudanläggning, Projektor

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita (fd SHR), Övrig miljö/kvalitetsmärkning, Svanenmärkt

Mat & Dryck

Dryckesprovning mm, Julbord

Sport & Fritid

Teambuilding
  • 7A Centralen
    Vasagatan 7
    111 20 STOCKHOLM
  • Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Utvald underhållning

Till fler underhållare »
Senaste nyhetsbrevet Fler nyhetsbrev

Anmäl dig till nyhetsbrev

1
Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 10 A, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Kickoff | Lindau artist & talare | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.