Aula Medica, Karolinska Institutet - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Aula Medica, Karolinska Institutet


Stockholm city
Konferensplatser: 1000   

Ett stenkast från Vasastan i Stockholm ligger Aula Medica, Karolinska Institutets stora aula. Aula Medica har en spännande design med sin triangulära form och fasad av 6 000 glasrutor. Huset ligger vid Solnavägen vänd mot nya Karolinska Universitetssjukhuset. Våra lokaler lämpar sig utmärkt för konferenser, bolagsstämmor, möten och event och här samlas människor från hela världen. I huset finns stora luftiga och spännande foajéer i flera plan att använda för utställningar och mingel. Vid bokning av aulan ingår även foajéytorna utan extra kostnad.

Hörsalen, Erling Persson-salen, har plats för 1 000 deltagare. Salen har hög teknisk standard och ett generöst grundutbud av teknik är inkluderat i vårt hyrespris. Det finns även goda förutsättningar för att komplettera ditt event med streaming och/eller inspelning. Med en fantastisk akustik och stor scen fungerar hörsalen för många olika typer av event. Det är även möjligt att dela av salen för anpassning till färre antal deltagare. Vi har dessutom flertalet fullt tekniskt utrustade konferensrum med plats för 8–30 deltagare.

I Aula Medica finns två restauranger samt ett café. Restaurangerna i huset förser husets gäster med förtäring vid konferenser och event. De har ett stort utbud för ert val av catering, lagat från grunden med utvalda råvaror.


Restaurangplatser: 220
Konferensrum: 5


Karaktär

Konferensanläggning, Kongresscenter, Konserthall, Mäss-/Utställningshall, Dagkonferensanläggning, Exklusivt (ett sällskap)

Läge

Centralt

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Ljus-och ljudanläggning, Projektor, Fiberteknik, Storbildsskärm, Fritt trådlöst Internet, Utställningsyta >200 kvm, Internet, Videokonferens, Konferenskapacitet >500
Logotyp för Aula Medica, Karolinska Institutet
Aula Medica, Karolinska Institutet
Nobels väg 6
171 65 SOLNA

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.