Aula Medica, Karolinska Institutet - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Aula Medica, Karolinska Institutet

Stockholm city
Konferensplatser: 1000   

Ett stenkast från Vasastan i Stockholm ligger Aula Medica, Karolinska Institutets stora aula. Aulan ligger vid Solnavägen vänd mot nya Karolinska Universitetssjukhuset. Våra lokaler lämpar sig utmärkt för konferenser, bolagsstämmor, möten och events. I huset finns stora luftiga och spännande foajéer i flera plan att använda för utställningar och mingel. Huset har en spännande design och har blivit utsedd till Årets bygge samt fått Solna Stads miljöpris.

I Aula Medica finns en hörsal med 1000 sittplatser. Hörsalen ”Erling Persson-salen” har hög teknisk standard och tekniken är inkluderad i vårt hyrespris. Med en fantastisk akustik och stor scen fungerar hörsalen för många olika typer av evenemang. Det finns även möjlighet att dela av salen för anpassning till deltagarantalet. Utöver detta finns även en hörsal med 200 sittplatser i nära anslutning. Vi har dessutom ett flertal fullt tekniskt utrustade konferensrum i storlek för 8-65 personer.

I Aula Medica finns 2 restauranger samt café. Restaurangerna i huset förser husets gäster med förtäring vid konferenser och event. De har ett stort utbud med olika alternativ för ert val av catering, lagat från grunden med utvalda råvaror.


Restaurangplatser: 220
Konferensrum: 10


Karaktär

Exklusivt (ett sällskap), Konferensanläggning, Kongresscenter, Konserthall, Mäss-/Utställningshall, Dagkonferensanläggning

Läge

Centralt

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Internet, Videokonferens, Konferenskapacitet >500, Ljus-och ljudanläggning, Projektor, Fiberteknik, Storbildsskärm, Fritt trådlöst Internet, Utställningsyta >200 kvm
  • Aula Medica, Karolinska Institutet
    Nobels väg 6
    171 65 SOLNA
  • Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »
Senaste nyhetsbrevet Fler nyhetsbrev

Anmäl dig till nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Lindau artist & talare | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.