Stockholm City Conference Centre - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Stockholm City Conference Centre

Stockholm city Dölj erbjudande

Erbjudanden från Stockholm City Conference Centre

Hos oss finns 50 fantastiska lokaler och alla förutsättningar för att ordna en bra upptakt inför hösten. Vi erbjuder dessutom affärsmingel i våra ljusgårdar samt en fantastisk julmiddag som ni kan boka redan idag!


Affärsmingel i våra ljusgårdar

Samla dina kunder och kontakter i våra fantastiska ljusgårdar. Hos oss kan du bjuda in till affärsmingel i en inspirerande atmosfär med den perfekta inramningen för nätverkande, presentation eller release. Här står mötet mellan människor i fokus och vi har allt som behövs för ett inspirerande mingel.

Affärsmingelpaket 350 kr/person:

• Tre olika kanapéer

• Ett glas mousserande

• Mingel i vår ljusgård

• Bildskärm

• Mikrofon

Erbjudandet gäller vid nybokningar och för sällskap upp till 50 personer med genomförande fram till 31 december 2020. Alla priser är exklusive moms. Med reservation för ändringar.

Årets julmiddag

Julmiddag behöver inte vara samma sak som julbord tänkte vår köksmästare, och komponerade en julinspirerad middagsmeny
där man kan hitta stråk av de smaker och dofter vi förknippar med jul. Perfekt att avnjutas i vår fantastiska miljö.

Vår middagsmeny kostar 575 kr/person och består av fyra rätter.

Naturligtvis erbjuder vi även olika anpassade dryckespaket till middagen.

Varmt välkomna!

Erbjudandet gäller vid genomförande fram till 31 december 2020. Alla priser är exklusive moms. Med reservation för ändringar.

Boka erbjudande

Konferensplatser: 1362   

Stockholm City Conference Centre är en av Skandinaviens största centralt belägna mötesplatser. Anläggningen, som har 50 inspirerande konferensrum i varierande storlekar från 5 till nästan 1400 personer, är uppdelad på två karaktäristiska hus - Folket Hus med sin spännande funkismiljö och Norra Latin i vackra ljusa 1800-tals miljöer. Vi satsar på hög teknisk standard och våra lokaler passar bland annat för nationella och internationella kongresser, möten, seminarier, mässor, bolagsstämmor och events. Vi har även festlokaler och serverar mat för stora och små sällskap. Våra lokaler ligger mitt i city. Några minuter från T-Centralen, med tusentals hotellrum på bekvämt avstånd.

Minmöte, Megaevent eller något däremellan?
Våra 50 inspirerande lokaler erbjuder möjligheter för alla typer av möten och event!
Norra Latin, ett av Stockholms klassiska läroverk, erbjuder 30 möteslokaler i olika storlekar. De tidigare klassrummen finns i flera storlekar och kan anpassas efter olika behov. Aulan har fast möblering för 400 personer och är ett alternativ för seminarier eller en mindre kongress. Pelarsalen rymmer 300 personer och är en flexibel lokal för konferenser, utställningar eller fester. Skolgården utanför Norra Latin kan hyras och lämpar sig för allt från tältutställningar till sommarfester.

Folkets Hus erbjuder ett 20-tal olika möteslokaler. Här finns Kongresshallen som kan ta emot närmare 1400 personer, och är en av de större möteslokalerna i Stockholm. Den kan även delas av i tre sektioner. Här finns ytterligare konferensrum med plats för tio till 130 deltagare. För utställningar har vi tre mindre utställningshallar, ett flexibelt våningsplan, samt en välkomnande stor foajé. På femte våningen finns moderna lokaler för kreativa möten.

Fest, Kickoff eller Bankett?
Hos oss hittar du några av Stockholms absolut finaste festlokaler. I pampiga Pelarsalen anordnas ofta galamiddagar och jubileumsfester av olika slag. Ljusgårdarna i Norra Latin är idealiska för banketter, och den som vill hålla ståtlig middag hittar de perfekta lokalerna i Bruces Matsalar. Vill man ställa till med dans, eller bjuda gästerna på scenshow är Restaurang Cabaret rätt ställe. Vi har också många mindre och mellanstora lokaler som passar utmärkt för mingel, tillställningar och mer intima fester

Mat och Dryck
Måltider och pausförtäring ingår i helhetsupplevelsen, vi serverar allt från fräscha smårätter och kaffebufféer till stora konferensluncher, trerätters galamiddagar och trevliga mingeltillställningar.

Projektledning och teknik
Vid nyttjande av våra större lokaler hjälper våra projektledare till med alla delar av konferensen och våra erfarna tekniker finns givetvis alltid på plats. Modern konferens- och mötesteknik är en självklarhet

Erfarenhet
Vi har lång erfarenhet av alla typer av möten och event och vad som krävs för att de skall bli effektiva och framgångsrika. Vår flexibilitet och vår kapacitet möjliggör de flesta typer av arrangemang.

Varmt välkommen!


Konferensrum: 50
Grupprum: 47

Inspireras av Stockholm City Conference Centre


Karaktär

Mäss-/Utställningshall, Dagkonferensanläggning, Konferensanläggning, Konserthall, Kongresscenter

Läge

Centralt

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Ljus-och ljudanläggning, Projektor, Konferenskapacitet >500, Fritt trådlöst Internet, Storbildsskärm, Fiberteknik, Utställningsyta >200 kvm, Videokonferens, Internet

Medlemskap/Märkning

Svanenmärkt, Safehotel, Medlem i Visita (fd SHR)

Kultur & Nöjen

Musikunderhållning

Mat & Dryck

Julbord, Dryckesprovning mm

Sport & Fritid

Teambuilding
  • Stockholm City Conference Centre
    Drottninggatan 71 B/
    Barnhusgatan 12-14
    107 26 STOCKHOLM
  • Bokningsförfrågan


Senaste nyhetsbrevet Fler nyhetsbrev

Anmäl dig till nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.