First Hotel Lindö Park - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

First Hotel Lindö Park

Stockholm norra
Konferensplatser: 70  Bäddar: 126 

Energi- och glädjerika möten på First Hotel Lindö Park!
På en av nordens största golfanläggningar och historisk mark där Familjen Anckarström har anor, ligger First Hotel Lindö Park sedan 2011. Till denna konferensanläggning i Vallentuna, i norra Stockholm, 25 min med bil från Stockholm /Arlanda kommer företag för att konferera i en härlig grön oas, och i vissa fall kombinera konferens med golf eller någon annan trevlig aktivitet som sätter lite glimmande guldkant på ert event.

En anläggning med personlig service, där du skall känna dig sedd och hörd. Energi och Glädje är ledorden för oss i planeringen och genomförandet av ditt möte. Vi gör det enkelt för dig. Vi erbjuder attraktiva mötespaket med valmöjligheter som tillfredsställer ditt behov med allt ifrån mat till aktiviteter.

Totalt erbjuder vi sex konferensrum i olika storlekar där alla har fönster i lokalen. Under perioden maj – sep kan vi dessutom tillhandahålla vårt eventtält, en lite enklare lokal som lämpar sig perfekt för större sammankomster/middagar/fester eller för företagets mässa, och ligger några meter från hotellet och restaurangen.

Konferensrummen lämpar sig för grupper upp till 70 personer och vår totala konferenskapacitet är 120 personer plus eventtältet som rymmer upp till 200. Samtliga konferensrum är fullt utrustade med bland annat bredbands-uppkoppling och stora TV-/LCD-skärmar på väggarna. Under dina konferensdagar finns vatten/frukt och godis i konferenslokalen samt fritt med kaffe/te utöver era fikastunder.

Boende
66 rum med plats för 132 övernattande gäster står i ljus och ren design. Tre rumskategorier tillåter olika boendebudgetar att ta plats här. Skandinavisk smakfullhet präglar sovrummen som alla har balkong eller uteterrass.

Måltider
Fyll på energin i en ljus lokal med plats för 120 personer. Restaurangen är belägen i det gamla klubbhuset, i direkt anslutning till hotellet. God hemlagad, närproducerad mat och dryck samt personlig service. Hos oss är det självklart vi tar hänsyn till gruppens ev specialkoster/allergier och andra önskemål. Från ditt bord har ni en härlig utsikt över golfanläggningen och har en härlig balkong där ni kan inta er lunch om så önskas eller avsluta middagen med en kaffe i solnedgången.

Läge
Skönt personligt och intimitet i en egen liten värld där konferensen och mötet hamnar helt i fokus.Vacker natur som väcker inspiration och ändå inte långt ifrån staden. Till Vallentuna tar man sig enklast med bil eller tåg/buss. 3 mil från Stockholm, 2 mil från Arlanda flygplats.

Parkering!
Hotellet erbjuder kostnadsfri parkering på anläggningsområdet!


Restaurangplatser: 100
Dubbelrum: 66
Konferensrum: 1
Grupprum: 6


Karaktär

Hotell, Konferensanläggning, Dagkonferensanläggning, Exklusivt (ett sällskap)

Läge

Vid Flygplats, Avskilt, Vid Golfbana

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter

Lokaler/Utrustning

Projektor, Internet, Fritt trådlöst Internet

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita (fd SHR)

Mat & Dryck

Dryckesprovning mm, Julbord

Pool & Relax

Relaxavdelning, Bastu, Bubbelpool

Sport & Fritid

Äventyr, Teambuilding

Hotellklassificering enligt Visita

***
  • First Hotel Lindö Park
    Lindövägen 1
    186 92 VALLENTUNA
  • Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.