Vaxholms Kastell & Badholmen - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Vaxholms Kastell & Badholmen

Stockholm norra Dölj erbjudande

Julbord & Julaktivitet

Njut av ett klassiskt julbord i vackra valv i hjärtat av Skärgården. Ta båten direkt från Strandvägen eller Vaxholm. Summera årets insatser i något av våra moderna konferensrum eller toppa julbordet med någon av våra populära aktiviteter - Jullagkampen eller Fångarna på Kastellet.Julbord: från 395 kr/person
Aktivitet: från 316 kr/person
Halvdagskonferens: från 316 kr/person
(Priser exklusive moms).

Julaktiviteter - Fångarna på Kastellet

Jullagkampen utspelar sig inomhus i värmen och i lag om upp till tio personer i vardera som ska ta sig an sex stationer. Här krävs det att man använder både hjärna och kropp – och att man samarbetar. I Jullagkampen kan det vara flera företag som tävlar mot varandra samtidigt och vid varje Jullagkamp koras ett vinnande lag. Efter hela julbordsperioden koras det lag som fått högst poäng och de vinner en heldagskonferens med aktivitet och middag för 10 personer.

Julaktiviteter - Lagkampen

Fångarna på Kastellet är en perfekt aktivitet innan julbordet. Gruppen delas in i lag beståendes av upp till tio personer som med hjälp av karta tar er till tio olika stationer där laget tillsammans ställs inför olika utmaningar. Det kan exempelvis vara Labyrinten, Stegarna, Krukorna, Hala väggen eller Flipperbiljarden.

Boka erbjudande

Konferensplatser: 160  Bäddar: 72 

Vaxholms Kastell & Badholmen
Vaxholms Kastell & Badholmen är en unik konferensanläggning i historisk miljö. Vi erbjuder spännande aktiviteter, fantastiska middagslokaler och inspirerande mötesrum mitt i skärgårdsidyllen Vaxholm, lagom nära Stockholm. Vår största konferenslokal tar upp till 160 personer i biosittning. Vår restaurang Pansarbatteriet har plats för 250 personer i stämningsfulla tegelvalv på två plan. Badholmen, vår underbara skärgårdsö, har två restauranger med plats för upp till 135 personer. Vill du avsluta konferensen på bästa sätt, erbjuder vi gärna våra populära aktiviteter för alla från 10 personer upp till 500 personer, anpassade från 9 till 99 år. Letar du middagslokal för flera hundra personer? Vi skräddarsyr med än gärna större arrangemang på vår Borggård. Till oss kommer du på 40 minuter med buss eller på 55 minuter med båt från Stockholm. Vill du åka kommunalt så tar du dig enkelt hit med såväl Waxholmsbolaget som SL buss 670 från Danderyds sjukhus.

Snabbfakta:
Konferens 10 – 160 personer
Lunch/Middag Pansarbatteriet 10 – 250 personer
Aktivitet 10 – 500 personer
Badholmen 30 – 135 personer
Boende 27 rum – 72 bäddar
Borggården < 2000 personer

Aktiviteter på Riktigt
Vaxholms Kastell erbjuder fyra olika lagaktiviteter på ön. FÅNGARNA PÅ KASTELLET, LAGKAMPEN, UPPDRAG KASTELLET och DINNER GAME. Samtliga aktiviteter är ett unikt och roligt sätt att sammansvetsa en grupp människor. Det är ett perfekt sätt att inleda en trevlig kväll, ett roligt avbrott på konferensen eller som en oförglömlig aktivitet med vännerna. Vi utlovar massor av skratt, huvudbry, och utmaningar som kommer leda till en fantastisk stund tillsammans.

Boende
Behöver man logi kan vi erbjuda övernattning i samarbete med Kastellets B&B. De erbjuder bekvämt boende i charmiga rum i Kastellets gamla officersmäss. 27 rum som alla kan användas som enkelrum eller flerbäddsrum. Separata badrum med dusch och toalett finns i korridoren.

Exercishuset och Kastellets Borggård för stora event
Exercishuset är skärgårdens största festlokal. Med plats för upp till 450 personer går den att använda för såväl konferenser, konserter eller middagar.
Vi brukar säga att vår största matsal är Kastellets Borggård. Här kan vi sätta upp tält för middagar upp till 2000 personer. Borggården går att använda för temafester, middagar eller konsertarrangemang. Bara fantasin sätter gränser.

Julbord
Varje år dukar vi upp vårt uppskattade julbord i våra vackra valv i Pansarbatteriet. Här serverar vi hemlagat och närproducerat. Våra sillar är både omtalade och omtyckta. Du kan börja julbordet med en båtresa genom en vintrig skärgård eller med taxibåt från Vaxholm. Boka i tid – de mest attraktiva datumen bokas redan i augusti.

Till sist
Att smita iväg till skärgården är också ett perfekt sätt att få lugn och ro och skapa en gemenskap hos deltagarna. När ni väljer att lägga era planer i våra händer är det självklart för oss att ta hand om er på allra bästa sätt – från första kontakten tills att vi vinkar hejdå vid kajen. Det är ingen större hemlighet hur vi gör för att hålla servicen engagerad och personlig –vi tänker på alla konferenser, event eller middagar som om de vore våra egna.

Varmt välkomna till Vaxholms Kastell & Badholmen.


Restaurangplatser: 435
Enkelrum: 27
Dubbelrum: 27
Konferensrum: 5
Grupprum: 2Karaktär

Dagkonferensanläggning, Konferensanläggning, Båtkonferens, Mäss-/Utställningshall

Läge

Kust/Hav

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter

Lokaler/Utrustning

Projektor, Fritt trådlöst Internet, Storbildsskärm, Utställningsyta >200 kvm

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita (fd SHR)

Mat & Dryck

Dryckesprovning mm, Julbord

Pool & Relax

Bastu

Sport & Fritid

Teambuilding, Äventyr
  • Vaxholms Kastell & Badholmen
    Kastellet
    185 99 VAXHOLM
  • Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Utvald underhållning

Till fler underhållare »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 10 A, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Kickoff | Lindau artist & talare | Svensk Mötesdesign | HotellBoka | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.