Birka Cruises - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Birka Cruises

Stockholms skärgård
Konferensplatser: 125  Bäddar: 1800 

EN AFFÄRSRESA I SKÄRGÅRDEN
Ibland kan vi behöva komma bort en stund för att få perspektiv. Det gäller inte minst företag. Hos oss får ni plats för professionella möten, event och kickoffer. Allt i en spännande miljö med skärgården utanför fönstret. Jobb och avkoppling på samma plats. Det är så en affärsresa med oss kan bli större än själva målet.

MÖTESRUM MED HAVSUTSIKT
Alla våra mötesrum ombord har kopplingar till platser i Sveriges skärgård. De stora fönstren ut mot skären inspirerar och inbjuder till möten av annorlunda karaktär. Oavsett gruppens storlek, har vi lokaler som passar för just er. Vi har rum med plats för allt från 12 till 125 personer. I vår nöjeslokal finns det även möjlighet till möte för sällskap upp till 800 personer.

AKTIVITETER SOM ÄR RENA NÖJET FÖR AFFÄRERNA
Vi skapar gärna aktiviteter som sammansvetsar verksamheten tillsammans med er. Några populära alternativ är casinoskola, dryckesprovningar och inspirerande föreläsningar. Önskar ni en specifik föreläsare eller talare så har vi samarbetspartners som kan erbjuda allt från externa talare, föreläsare, moderatorer, ståuppare och experter till artister. Kvällstid är ni välkomna att spana in vårt nöjesutbud. Dansband varvas med DJ:s, shower, partyband, populära artister och mycket annat.

NJUTNINGSFULLA SVENSKA SMAKER OCH MATTRADITIONER
All mat som serveras ombord på Birka är tillagad med kunskap, kärlek och omsorg. När ni blir hungriga väljer ni Mellan säsongsanpassade smaker eller det klassiska svenska smörgåsbordet som dukas upp dagligen.

KOPPLA AV OCH LADDA BATTERIERNA
Högst upp i fartyget hittar ni vårt Spa, som kan abonneras, samt ett sol- och pooldäckområde, som med fördel kan användas till event, mingel och mässor.

NJUT AV SOMMAR ÅRET RUNT
På Terrassen är det sommar med +27 grader året om. Artificiella solar på vårt inglasade soldäck ger både värme och ljus. Här finns pool, solstolar, bar och en bastu för äkta skärgårdskänsla. På kvällen förvandlas däcket till en scen och ett dansgolv. Och när vädret tillåter öppnar vi upp taket så att ni kan bada, njuta och dansa under bar himmel.

TRÄFFAS EFTER JOBBET PÅ ARBETSTID
Det finns många trevliga mötesplatser ombord. Allt från whiskybar, pianobar och vinbar, till pub och utomhusbar. Vi bjuder även på en kavalkad av spännande artister och en massa andra roliga nöjen.

EVENT OMBORD PÅ M/S BIRKA
Att lägga er företagskickoff, konferens, kundträff, konsert eller andra större event hos oss är som att hyra ett hotell, fast bättre. Och mer prisvärt. Allt finns samlat på ett ställe, både för jobb och avkoppling. Dessutom i en spännande miljö med skärgården utanför fönstret. Det bästa av allt, ni kan bli kapten för en dag och äga fartyget under 21 timmar. Vi lovar att det kostar mindre än ni tror.

EVENT I LAND PÅ KAJPLATS 155
I Birkas terminal vid Slussen, Kajplats 155, finns fyra konferensrum med havsutsikt. På Kajplats 155 finns dessutom cirka 800 kvadratmeter ytor för olika typer av event och möten samt en takterrass på cirka 100 kvm som är öppen sommartid. För er som väljer att kryssa så är ni incheckade för att kliva ombord på fartyget redan när ni kommer hit. Ni får bästa tänkbara service av vår konferensvärd.
Vår styrka ligger i flexibiliteten och alla möjligheter som våra terminalytor kan erbjuda. Centralt beläget vid Slussen erbjuder vi en fantastisk utsikt över Stockholm ström. Terminalen kan användas till frukostmöten, dagkonferenser, event och kvällsmingel av olika slag. Vi erbjuder frukost, fika, bufféer, snittar och smörgåsar. Självklart så har vi fullständiga rättigheter och ni får det bästa tänkbara service av vår konferensvärd.

NYHET! TERRASSEN BY BIRKA
Sveriges största vinterträdgård med havsutsikt
Svensk design kryddad med vinbar, svenska tapas och sol. Det är några av ingredienserna när vi nylanserar skärgårdens nya, alldeles unika mötesplats, 875 kvm stora Terrassen by Birka. Det betyder dessutom en helt ny arena för bankettsittningar, festvåning och event för upp till 500 personer.


Restaurangplatser: 800
Enkelrum: 715
Dubbelrum: 715
Konferensrum: 12Karaktär

Båtkonferens, Dagkonferensanläggning

Läge

Kust/Hav

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter

Lokaler/Utrustning

Fritt trådlöst Internet, Projektor, Storbildsskärm

Medlemskap/Märkning

ISO-certifierat miljö

Hälsa & Skönhet

Massage, Spabehandlingar

Kultur & Nöjen

Nattklubb, Musikunderhållning

Mat & Dryck

Dryckesprovning mm, Julbord

Pool & Relax

Bastu, Bubbelpool, Utomhuspool, Relaxavdelning, Inomhuspool

Sport & Fritid

Teambuilding
  • Birka Cruises
    Stadsgårdsterminalen
    104 65 STOCKHOLM
  • Bokningsförfrågan


Utvald underhållning

Till fler underhållare »
Senaste nyhetsbrevet Fler nyhetsbrev

Anmäl dig till nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 10 A, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Lindau artist & talare | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.