Säby Säteri - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Säby Säteri

Stockholms skärgård Dölj erbjudande

Ny energi i höstmörkret!

Planera in höstens möte redan nu och ha något inspirerande att se fram emot. På Säby Säteri finns konferenslokaler för 2-350 personer, 90 bäddar, prisbelönt service och ett fantastiskt kök. Under oktober och november erbjuder vi 200 kr rabatt på helpensionspriset.Eller varför inte passa på att planera in årets julbord redan nu och slippa stressen i november? Egen eventlokal med dans och bar eller ett klassiskt julbord i herrgårdens matsalar – vi erbjuder båda.

Boka erbjudande

Konferensplatser: 350  Bäddar: 91 

Som en pärla i Stockholms skärgård, endast 25 min från Slussen, ligger hemtrevliga Säby Säteri. Här lovar vi arbetsro i en vacker och inspirerande miljö. Ingen möteslokal är den andra lik men alla är gemytligt inredda och inspirerar till kreativitet och engagemang. Vi har allt från den toppmoderna lokalen för 350 personer tillgemytliga Kullahuset och Torpet med braskaminer för möten på tu man hand.

Lugnet i omgivningen, tillsammans med vår personliga prägel och prisbelönade service, gör att ni kan inspireras under er konferens, förverkliga era drömmars bröllop eller koppla av under en härlig weekend.

Känslan av att vara mitt i naturen följer med ända in till middagsbordet. Restaurangen inspireras av årstiderna och naturens skiftningar. Vårt kök infriar höga ambitioner med en smakfullt komponerad meny och stor kärlek för det närodlade och härproducerade.

Förutom alla härliga smaker får du uppleva ett genuint hantverk under din vistelse på Säby Säteri. Tillsammans med Värmdö Bryggeri, Värmdö Musteri, Värmdö Bränneri och Säby Gård Rapspresseri erbjuder vi visningar och provningar hos Smakriket Säby – en aktivitet som garanterat ger mersmak till din kickoff eller ditt företagsevenemang.


Restaurangplatser: 300
Enkelrum: 29
Dubbelrum: 32
Konferensrum: 10
Grupprum: 8


Karaktär

Konferensanläggning, Kursgård, Dagkonferensanläggning, Mäss-/Utställningshall, Hotell, Slott/Herrgård, Exklusivt (ett sällskap)

Läge

Avskilt, Kust/Hav, Sjö/Vattendrag

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter

Lokaler/Utrustning

Ljus-och ljudanläggning, Projektor, Fiberteknik, Storbildsskärm, Fritt trådlöst Internet, Utställningsyta >200 kvm, Internet, Konferenskapacitet >500

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita (fd SHR)

Mat & Dryck

Dryckesprovning mm, Julbord, Vinkällare

Pool & Relax

Bastu

Sport & Fritid

Ridning, Teambuilding, Jakt & fiske, Kajak/kanot
  • Säby Säteri
    134 65 INGARÖ
  • Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Utvald underhållning

Till fler underhållare »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 10 A, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Kickoff | Lindau artist & talare | Svensk Mötesdesign | HotellBoka | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.