Strömma Kanalbolaget - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Strömma Kanalbolaget

Uppland Dölj erbjudande

Middag eller kräftskiva i skärgården

Samla kollegorna och njut av en underbart avslappnad atmosfär på vattnet. Strömma Kanalbolaget erbjuder flera fina kryssningar för företag. Hyr ett eget fartyg för en helkväll!Pizza Cruise

Vår populära pizzakryssning kan bokas av grupper men ni kan även abonnera hela båten för att ha en helt egen Pizza Cruise för företaget. Samla kollegorna och njut av den varma sommarkvällen och en underbart avslappnad atmosfär på vattnet. Under turens gång stannar vi till och nygräddade pizzor levereras direkt till båten. Ett perfekt prisvärt alternativ för er som vill ha en avslappnad kväll med företaget!

Middag med cityvy från vattnet

Det här är en utmärkt båtfärd för företaget som vill umgås på ett avslappnat sätt, äta en bit mat och samtidigt uppleva något unikt tillsammans. Under kryssningen levereras din favoritpizza samtidigt som ni får njuta av Stockholms vackra vyer från vattnet.

Nygräddad pizza direkt till båten

Kvällen börjar med snacks och en tur längs Stockholms kajer. Pizzorna levereras nygräddade direkt till båten av företaget Pizzabakeren och kvällen avslutas med glass. Båtfärden varar i 1,5 timme, vilket är alldeles lagom för umgänge, pizza och sköna intryck.

(Erbjudandet gäller t.o.m. den 26 augusti 2018.)

Hyr M/S Enköping för en helkväll

Planerar du en stor fest och letar efter en passande festvåning? Varje fredag och lördag har du möjlighet att för privat bruk hyra världens äldsta passagerarfartyg, M/S Enköping. Krögarna Arnauld Eygun och Jan Ingvarsson ser till att ni får en minnesvärd afton ombord.

À la carte-middag eller buffé

Vi tar er med på en fem timmar lång kryssning genom Stockholms skärgård, och under tiden får ni njuta av en vällagad middag ombord. Ni väljer själva i förväg vilken av våra chartermenyer ni önskar, alternativt att ni kontaktar oss så ordnar vi en middagsbuffé.

Middag, mingel och dans

M/S Enköping är ett perfekt val för den stora festen. Här finns två vackra matsalar och ett härligt soldäck. Matsalen på huvuddäck passar särskilt bra för mingel och dans. Ombord finns musikanläggning, där du kan ansluta din egen musik. När båten kommer i hamn, ligger den kvar vid kaj i ytterligare två timmar.  

(Erbjudandet gäller under hela 2018.)

Kräftskiva i Stockholms skärgård

Bjud in till årets kräftskiva ombord på en alldeles egen skärgårdsbåt! 

Meny 2018:
Förrätt - Kantarellpaj med sallad, knaperstekt bacon och nobisdressing
Kräftor - 12 utländska eller 12 svenska signalkräftor
Tillbehör - Spisbröd och mjukt bröd, kryddost och Västerbottenost
Dessert - Bärtarte med vaniljsås.

Pris: från SEK 626 per person (exkl. moms)

I prisexemplet ingår 4 timmars fartygshyra sön-mån och kräftbuffé för 130 gäster.

Boka erbjudande

Konferensplatser: 350   

Vad är egentligen en lyckad konferens eller ett lyckat event? Varje möte är unikt tycker vi. Därför hjälper vi dig gärna att skräddarsy er konferens eller företagsevent från ax till limpa – både på land och till sjöss. Du slipper mellanhänder och får tillgång till några av landets mest unika konferensupplevelser i Stockholms skärgård.

Möten, avkoppling och kräftor
Starta arbetsdagen med ett frukostmöte i skärgården tillsammans med kollegorna. Bjud på en arbetslunch eller avsluta dagen med en kundmiddag ombord en av våra skärgårdsbåtar. Möjligheterna är många. Prova något av våra färdiga eventpaket - bjud in företaget till en kräftskiva ombord en alldeles egen skärgårdsbåt eller ta med kollegorna på en Pizza Cruise. Behöver ni hyra konferensutrustning så hjälper vi till med det också. Ibland behöver man bara koppla av tillsammans med sina arbetskamrater och låta någon annan sköta resten.

Kickoff eller julfest i skärgården?
Vår båtcharter är ett utmärkt alternativ för dig som söker efter en festlokal. Du kan hyra ett fartyg med plats för sällskap från 5 personer upp till cirka 350 personer. Är det dags för bröllop, julfest, födelsedagsfest, företagsevent eller kickoff? Sitt lugnt i båten – vi hjälper dig med planeringen.

Möt dina kunder på en skärgårdsbåt
Förutom att våra båtar är trevliga festvåningar passar de, med sina generösa mingel- och exponeringsytor, även perfekt för produktlanseringar, mässor och utställningar. Fartygen passar också för enklare möten där samtal är viktigare än teknisk utrustning. De flesta av våra båtar är utrustade med wifi.

Våra båtar
I vår flotta finns klassiska skärgårdsbåtar med en historia från slutet av 1800-talet och början av 1900-talet, och även modernare båtar från 1900-talets slut. Hos oss kan du också hyra en härlig sailing yacht, som är perfekt för mindre sällskap som exempelvis ledningsgrupper.

Hållbar och skärgårdsinspirerad mat
Maten är omsorgsfullt tillagad av noggrant utvalda råvaror och menyerna inspireras av skärgården med omtanke för miljön. Strommas restaurangfartyg i Stockholm och Göteborg är med i nätverket Hållbara Restauranger vilket innebär att våra krögare arbetar aktivt med hållbarhet inom områdena mat, miljö & klimat, reko, kommunikation och ekonomi. Detta för att kunna ge våra gäster en upplevelse för både smaklökarna och hjärtat!


Restaurangplatser: 190


Karaktär

Konferensanläggning, Dagkonferensanläggning, Exklusivt (ett sällskap), Festvåning/festlokal, Båtkonferens

Läge

Kust/Hav, Avskilt, Sjö/Vattendrag, Centralt

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter

Lokaler/Utrustning

Internet, Ljus-och ljudanläggning

Medlemskap/Märkning

KRAV-märkt

Mat & Dryck

Julbord, Dryckesprovning mm

Sport & Fritid

Teambuilding, Äventyr
  • Strömma Kanalbolaget
    Svensksundsvägen 17
    111 49 STOCKHOLM
  • Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Utvald underhållning

Till fler underhållare »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 10 A, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Kickoff | Lindau artist & talare | Svensk Mötesdesign | HotellBoka | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.