Garveriet i Floda - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Garveriet i Floda


Västergötland
Konferensplatser: 200   

KONFERERA HÅLLBART OCH NÄRA. Genom en dagskonferens blir mötestiden effektiv och behöver inte ta mer än en vanlig arbetsdag i anspråk. Oftast räcker det att bara byta miljö för att öppna upp nya tankar och kreativa idéer.

Garveriet i Floda, strax utanför både Göteborg och Alingsås, är en inspirerande mötesplats i en spännande kulturmiljö där hela verksamheten kring gastronomi och dryck bygger på närproducerat och småskaligt med hållbarhet i fokus. Och där kunskap och nyfikenhet kring innovativ hållbarhet och lokal, småskalig matproduktion får växtkraft. Säsongen och de närodlade produkterna bestämmer vad som serveras på tallriken. Restaurangen i det gamla garveriets verkstadslokaler har redan hunnit få omdömet att vara en ”modig aktör som bryter ny mark och pekar ut nya vägar inom gastronomin och hållbarhet” Garveriet är även certifierat enligt ”Smaka på Västsverige”.

Under din konferens får du möta en spännande plats där tre nyckelord – ÄT, MÖT, LÄR - visar vägen.

GOTT OM PLATS FÖR MÖTEN. I Garveriets entréplan finns restaurang, kafé och eget bageri, med en stor vedeldad bakugn som är hjärtat i både vår matlagning och matproduktion och som sprider en doft av nybakat när du kommer innanför dörrarna. Här finns även vår Matstudio där mycket av den lärande delen av vår verksamhet äger rum.

Vi är övertygade om att mat och möten hör ihop. Därför har vi skapat två hela våningar med möjligheter att samla människor till olika möten i stora eller små grupper. Hos oss kan du ha konferenser, familjeträffar, ordna föreläsningar eller events. Här finns 10 flexibla mötesrum – allt från grupprum till större salar med plats för upp till 200 personer i samma sällskap. Utanför mötesrummen på plan 2 finns en balkong som vetter mot ett naturskönt område precis invid Säveån med möjlighet att njuta av stillheten och ge utrymme för reflektion.

KUNSKAP KRING MAT OCH HÅLLBARHET. Det sägs att nyfikenhet är lärandets ursprung. På Garveriet är vi nyfikna och fulla av upptäckarglädje. Avsluta dagens konferens genom att äta och lära. Laga mat tillsammans i vår Matstudio under ledning av våra kockar. Laga en klimatsmart meny, en ”zero-waste-middag” eller en ”sharing buffé”. Eller varför inte en provsmaka öl från vårt mikrobryggeri Bearded Rabbit eller läckerheter från någon av våra lokala producenter. Vad är du nyfiken på att lära dig mer om?

LÄTT ATT RESA HÅLLBART. Du tar dig enkelt till Garveriet oavsett om du kommer med bil eller med pendeltåget från Göteborg (30 minuter) eller Alingsås (15 minuter). Från pendelstationen (Floda Station) är det endast några minuters promenad bort till Garveriet.

FRAMTIDENS MATDESTINATION ÄR REDAN HÄR. Vi funderar mycket på hur vi ska kunna bidra till en hållbar matproduktion både idag och i framtiden. Vi har inte alla svaren men vi vill och vågar ställa frågorna. Och lära oss mer om vad som krävs för att lämna över en frisk jord och rent vatten till kommande generationer. Ingen kan göra allt men alla kan göra något.


Restaurangplatser: 150
Konferensrum: 10
Grupprum: 5Karaktär

Restaurang, Dagkonferensanläggning, Festvåning/festlokal, Konferensanläggning, Konserthall, Mäss-/Utställningshall

Läge

Centralt, Sjö/Vattendrag, Vid Golfbana

Lokaler/Utrustning

Internet, Ljus-och ljudanläggning, Projektor, Storbildsskärm, Fritt trådlöst Internet

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita

Mat & Dryck

Matlagning, Dryckesprovning mm
Garveriet i Floda
Garverivägen 9
448 31 FLODA

Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.