Digitala möten - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Digitala möten, konferenser & event

Ibland är det både praktiskt och nödvändigt att hålla möten digitalt eller som hybridmöte, en blandning mellan ett fysiskt och digitalt möte med deltagare både på plats och på distans. Flera av landets konferensanläggningar har under den senaste tiden storsatsat på digitala möteslösningar och erbjuder numera alltifrån videokonferensrum till moderna studios med komplett teknisk utrustning som gör det möjligt att arrangera digitala möten av världsklass. Nedan finner du en beskrivning av olika digitala mötesalternativ samt vilka anläggningar som erbjuder digitala möten.

Digitala mötesformer

Digital studio

Hyr en studio för inspelning eller videosändning med en eller flera talare på plats. Här finns möjlighet för företag att sända från en studio där deltagare kopplar upp sig digitalt med eller utan mjukvara. Passar för allt från presentationer och debatter till professionella uppsättningar för företagsevent eller produktlanseringar.
Anläggningar som erbjuder digital studio»

Digitala events och produktioner

Större evenemang, kickoffer eller galor som sänds digitalt kräver rätt teknik, projektledning och guidning för dig som kund. Här finns proffs som hjälper dig hela vägen från projektstart till genomförande. Tänk tv-sändningar med förinspelade inslag som till exempel Melodifestivalen eller Guldbaggegalan.
Anläggningar som erbjuder digitala events och produktioner»

Hybridmöte

Behöver ni mötas med möjlighet till hybridmöte, där några sitter i möteslokalen fysiskt och några kopplar upp sig digitalt? Här finns telefon/mikrofon, tv-skärm med kamera och högtalare för lyckade hybridmöten. Passar vid exempelvis interna avstämningsmöten med fokus på interaktion mellan deltagarna på distans och på plats.

Anläggningar som erbjuder hybridmöte»

Livestream

Evenemang som äger rum fysiskt men även sänder hela eller delar av programmet digitalt, till exempel föreläsningar, seminarier eller frågestunder, behöver en lokal med möjlighet till livestreaming till ett obegränsat antal deltagare på distans.

Anläggningar som erbjuder livestream»

Videokonferens/digitalt möte

Uppstartsmöte med en ny kund eller konferens med kollegor på annan ort? Led viktiga möten för många deltagare från ett mötesrum med tekniker på plats. Välj digital mötesplattform utifrån dina preferenser, till exempel Teams, Zoom eller Skype, och få hjälp med allt från mötesanteckningar, skärmdelning, mötesinspelning och snabbmeddelanden.

Anläggningar som erbjuder videokonferens/digitalt möte»

Webinar

Vid ett webinar är kommunikationen vanligtvis begränsad så att endast den som presenterar är den som syns och hörs på skärmen. Deltagarna på distans kopplar upp sig via en dator eller mobil – och kan sedan ställa frågor via en chatt. Passar utmärkt vid exempelvis interna avstämningsmöten och snabba möten där envägs information står i centrum.

Anläggningar som erbjuder webinar»


Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.