Om Konferensvärlden - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Om Konferensvärlden

Magasinet

KonferensVärlden har funnits sedan 1988. Idag är KonferensVärlden ett kundmagasinet från Mice BokningsBolaget AB och sök- och bokningtjänsten Konferensguiden.se. Magasinet riktar sig till dem som bokar konferenser, möten och event via företaget och Konferensguiden.se, eller är kvalificerade och utvalda besökare på våra populära kundevents.

I magasinet kan du läsa alltifrån de senaste nyheterna från mötesbranschen till spännande och inspirerande reportage om vackra konferensanläggningar, aktuella artister och föreläsare samt god mat och dryck.

KonferensVärlden kommer ut två gånger per år och upplagan är 4 500 exemplar per nummer. Vill du starta en kostnadsfri prenumeration kan du göra det här.

Konferensvarlden.se

På hemsidan Konferensvärlden.se publiceras våra reportage från tidningen samt de senaste nyheterna från mötesbranschen varje dag. Det går dessutom att läsa magasinet digitalt. Här finns med andra ord en mängd erbjudanden, tips och inspiration inför din nästa konferens.

På Konferensvärlden.se kan du även söka konferensanläggningar via Konferensguiden.se. En stor förmån är dessutom att du erbjuds kostnadsfri bokningshjälp via vårt bokningsbolag.

Nyhetsbrevet

KonferensVärldens nyhetsbrev skickas till 16 000 kvalificerade mottagare* en gång per månad. Nyhetsbrevet innehåller de senaste nyheterna från mötesbranschen, reportage från tidningen, konferenserbjudanden från konferensanläggningar runt om i Sverige samt nyheter om våra event.

 * Konferensbokare (VD sekreterare, chefssekreterare, kontorschefer, kurs-/konferensansvariga, eventköpare, personal-, marknads- och försäljningschefer).

Förbli vår vän – mer om hur vi hanterar GDPR

Här har vi på Mice BokningsBolaget AB valt att sammanfatta vad lagen innebär för att du som kund på ett enkelt sätt ska förstå hur vi tar hand om dina personuppgifter samt för att du ska få bästa möjliga service av oss. Läs mer

Om Mice BokningsBolaget AB

Vi knyter ihop hela konferensbranschen. Här hittar du som konferensköpare konferensanläggningar, mötesplatser och aktivitetsarrangörer. Du får inspiration inför din nästa konferens och koll på de senaste trenderna inom möten och event. Läs mer

Konferensguiden

Konferensguiden.se är en av de starkaste söktjänsterna på internet och är även högt rankad av Google som professionell söktjänst över Sveriges alla mötesplatser. Läs mer

Medverka i våra kanaler

Här kan ni läsa om de olika typer av digitala tjänster och kringprodukter som vi erbjuder konferensanläggningar och företag inom konferens- och mötesbranschen. Läs mer

Jag vill bli kontaktad

(ange med enbart siffror)

   
För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet elva med siffror i fältet här

Medverka i våra kanaler

För att medverka behöver du ha ett exponeringspaket som du bokar genom kontakt med våra säljare. Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi inom kort för att berätta om våra paket för exponering.

Eller ring oss direkt på telefon: 08-506 285 00.

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet trettioett med siffror i fältet här

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.