Sök konferens, möten, event, kickoff | Konferensanläggning i Ångermanland | Konferensguiden.se

Sök och boka

Hittade 9 företag
×

Möten i Ångermanland

Ångermanland ligger vid Norrlandskusten och kan bland annat stoltsera med enastående natur längs med Höga Kusten. Här finns även ett av Sveriges högsta byggnadsverk Högakustenbron. Andra kustnära områden med vacker natur är nationalparken Skuleberget, som utgör ett viktigt märke i det ångermanländska landskapet. Här kan den som är intresserad bland annat ägna sig åt bergsbestigning. Klättringen omfattar 250 höjdmeter, men Linbanan går också att nyttja. En spännande och teambuildande aktivitet att kombinera sin konferens, kickoff eller möte med i Ångermanland.

Landskapet är en perfekt mötesdestination för grupper som vill njuta av frisk luft och stillhet i naturen eller möta ett hisnande äventyr nära vildmark. Här finns alltifrån leder för terrängcykling, fiske, vandring, kanot- och kajakpaddling. Landskapet erbjuder en mångfald av djur och växter och en del av Höga Kusten är världsarv sedan november 2000.

Huvudorten i Ångermanland är Örnsköldsvik, där det finns flera fina hotell och konferensanläggningar. I centrala Örnsköldsvik har du nära till allt. Inom gångavstånd hittar du ett brett utbud av affärer, restauranger, nöjen och aktiviteter. Andra tätorter i landskapet är Härnösand, Sollefteå och Kramfors. Nära Härnösand hittar ni Lotsstugan som är en unik och fantastiskt belägen konferensanläggning där varje sällskap disponerar hela anläggningen själva med full service.
Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Lindau artist & talare | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.

Detaljerad sökning

Sök efter karaktär eller aktiviteter

Hjälp att boka
Karaktär
Läge
Kultur & Nöjen
Mat & Dryck
Hälsa & Skönhet
Pool & Relax
Sport & Fritid
Lokaler/Utrustning
Logi/Restaurang
Hotellklassificering enligt Visita
Medlemskap/Märkning

×