Sigtunastiftelsen Hotell & konferens - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Sigtunastiftelsen Hotell & konferens

Arlanda (flygplats)
Konferensplatser: 180  Bäddar: 92 

En känsla av lilla Italien
Sigtunastiftelsen är en magnifik plats. Placerad högt på en kulle blickar den ut från sitt torn över Sigtuna stad och Mälarens glittrande vatten. På Sigtunastiftelsen har författare, konstnärer, forskare, konferensgäster och turister samlats i över hundra år och gör så än idag. Här finns lugnet och arbetsglädjen sida vid sida; kreativiteten, mångfalden och öppenheten inbyggd i hela atmosfären. Många har liknat Sigtunastiftelsen vid ”lilla Italien” och nog ligger det något i detta. I Rosengården kan du en vacker sommardag när rosorna doftar som starkast åtminstone för en stund känna dig förflyttad till en trädgård i Toscana.

Nära till resten av världen
Sigtunastiftelsen har ett idealiskt läge för alla typer av konferenser. Här finns småstadens idyll på promenadavstånd och Stockholms storstadspuls mindre än en timme bort. Med endast 17 minuter till Arlanda är Sigtunastiftelsen dessutom en utmärkt mötesplats för internationella konferenser.
Vi välkomnar både större och mindre möten året runt och har i vår största konferenslokal kapacitet för 180 personer.

Hållbara möten
Har man funnits i över hundra år är hållbarhet en självklarhet. Vi arbetar konsekvent och långsiktigt i alla led för att skapa både en hållbar mötesplats för dig som kommer till oss, och en hållbar arbetsplats för våra anställda. I den mån vi kan försöker vi också bidra till ett mer hållbart samhälle genom engagemang och samverkan i ett flertal forskningsprojekt kring klimatfrågan. Som gäst hos oss kan det kännas bra att veta att vår hotell- och konferensverksamhet är Svanencertifierad, att vår restaurang är Kravmärkt och att vi är som enda konferensanläggning i Sverige medlemmar i Fair Trade.

Goda smakupplevelser
Hållbara möten och goda smaker går hand i hand på Sigtunastiftelsen. I köket lägger vi stor vikt vid att laga mat efter säsong med mycket grönt på tallriken och ekologiska eller närproducerade råvaror så långt det är möjligt. Under sommaren hämtar vi kryddor från vår egen kryddträdgård och när skördetiden kommer kan vi njuta av äppelmust och äppelpaj från fruktträdgården och honung från bikupan. Vårt kök sätter en stor en ära i att laga mat från grunden och kockarna inspireras oss att ständigt pröva nya smaker. För oss på Sigtunastiftelsen är mat och dryck en självklar del av upplevelsen och vår sommelier hjälper gärna till att välja en dryck som lyfter denna upplevelse ett snäpp till. Kanske pröva Sigtunastiftelsens egen öl? Både god och närproducerad.

Unik arkitektur ger unika mötesplatser
Sigtunastiftelsen är med sin labyrintiska byggnad och spännande arkitektur en unik plats och ditt val av konferenslokal kan ge mötet en alldeles egen prägel. Ett anrikt bibliotek, en helt egen villa, en pampig rådssal med utsikt över Mälaren för att nämna något. Vi har 20 olika konferensrum att välja mellan och generösa sällskapsytor både inomhus och utomhus för avkoppling och samtal.


Restaurangplatser: 140
Enkelrum: 42
Dubbelrum: 20
Konferensrum: 13
Grupprum: 11


Karaktär

Hotell, Slott/Herrgård, Konferensanläggning

Läge

Avskilt, Centralt

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat, Allergirum

Lokaler/Utrustning

Projektor, Fritt trådlöst Internet, Storbildsskärm

Medlemskap/Märkning

Svanenmärkt, KRAV-märkt, Medlem i Visita (fd SHR)

Mat & Dryck

Julbord, Dryckesprovning mm

Pool & Relax

Bastu
  • Sigtunastiftelsen Hotell & konferens
    Manfred Björkquists Allé 4
    193 22 SIGTUNA
  • Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.