Stenungsbaden Yacht Club - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Stenungsbaden Yacht Club


Bohuslän
Konferensplatser: 400  Bäddar: 479 

En knapp timme från Göteborg, men på en alldeles avskild plats ligger Stenungsbaden. Och det bästa av allt, här bor ni bara några steg från både havsnära och pulshöjande aktiviteter och ett avkopplande spa. Hit kommer man både för att njuta av upplevelser och aktiviteter och för att varva ner. Allt inramat av en vidunderlig utsikt över Hakefjorden och det salta havet.

Konferens i skärgården

Stenungsbaden kan förverkliga alla dina önskningar om hur du vill ha din konferens. Ha konferensen utomhus, sätt extra fart med aktiviteter på havet, gör succé med ett eget liveband, variera era måltider, eller var för er själva i vår exklusiva konferensvilla, J.C Stevens. Vi kan ta emot upp till 400 personer i samma lokal.

Matupplevelser

Captains Table är hotellets stilsäkra, sportiga och elegant avslappnade restaurang med utsikt över Hakefjorden och det salta havet. Här serveras middag för alla gäster. Njut av vår a'la carte meny  eller njut av en välkomponerad 3-rätters meny som ingår i våra paket. Färska råvaror, ekologiskt, närproducerat och årstidsbaserat är några av nyckelorden. Med musslor från Orust, ostron från Ljungskile och vår bagare runt hörnet hoppas vi att smakerna inte är det enda som landar gott i magen. Nere vid strandkanten väntar under sommarmånaderna charmiga båthuset Kookaburra.

Aktiviteter

Möhippa, svensexa, golfweekend, konferens eller bara umgänge med nära och kära? Steungsbadens breda aktivitetsutvud erbjuder något för alla. Med naturen och havet alldeles runt hörnet kan vi erbjuda allt från segling, båtturer, is-skulptering och fyrhjulskörning. För dig som önskar en stillsammare aktivitet kan vi rekommendera dryckesprovning, för att nämna något. Vill du prova på en riktig utmaning så boka in en boot camp på vår egen hinderbana.


Dubbelrum: 215


Karaktär

Dagkonferensanläggning, Hotell

Läge

Kust/Hav

Medlemskap/Märkning

Svanenmärkt, Svenska Spahotell, Övrig miljö/kvalitetsmärkning, ISO-certifierat miljö (14001), KRAV-certifierat, Medlem i Visita
Stenungsbaden Yacht Club
Södra Stenungsön
444 48 Stenungssund

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.