TanumStrand SPA & Resort - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

TanumStrand SPA & Resort


Bohuslän
Konferensplatser: 750  Bäddar: 750 

I norra Bohuslän, där havet möter karga klippor, djupa skogar, och dramatiska vattenfall, finns TanumStrand SPA & resort! Utanför fönstret finns världens vackraste skärgård och där aktiv avkoppling är högst upp på prioriteringslistan. Att komma till TanumStrand är inte bara att komma till en resort med skönt boende, god mat, och frisk havsluft – det är en KÄNSLA. En känsla som måste upplevas.

KONFERENS
På TanumStrand erbjuds mötesrum som passar både liten ledninggrupp och stor kongress. Skagerrak, den största konferenslokalen är 1.500 kvm, flexibel för olika ändamål som exempelvis kongresser, mässor, banketter, events och konserter. Med små justeringar möbleras centret för att passa just ditt evenemang. Flera traditionella mötesrum finns för både det lilla mötet och större möten och våra möteskoordinatorer skräddarsyr alltid så att det ska passa just ditt möte.

UTBUD
TanumStrand är ett av västkustens största hotell och konferensanläggningar och har 155 rum, 99 stugor och 250 båtplatser. Anläggningen är unik genom att ha en så stor kapacitet av grupper upp mot 750 personer under samma tak så nära havet. 

Här är det öppet året runt och aktiviteter som inomhusbad, SPA och behandlingar, minigolf, tennis, hinderbana, havsbastu, kräftkok, skärgårdsturer, kajakpaddling, säl- eller ostronsafari, stort område för uteliv är bara några saker som man kan aktivera sig med här. Och icke att förglömma en fantastisk havsutsikt och solnedgång ALLA dagar på året.

LOGI
På TanumStrand finns 155 hotellrum – alla har plats för minst 2 personer och många har plats för upp till 4 personer. 99 stugor finns på området, som inbjuder till att bo tillsammans i samma eller olika rum, för att kunna utnyttja möjligheten till att boosta teamet. Många av våra rum har havsutsikt och balkong.

FEST
Restaurang Latitud 58°, vår huvudrestaurang där frukost, lunch och middag serveras, där du upplever Skagerraks skiftningar utanför fönstret. Restaurangmiljön bjuder på en inspirerande atmosfär med open kitchen och til frukost står omelettkocken på plats. Restaurangen har sittgrupper för både det stora och det lilla sällskapet. Vid fint väder finns även bord på uteserveringen på bryggan alldeles vid strandkanten. Restaurangen erbjuder; skaldjur, fisk, vegetariskt och kött och vi anpassat alltid maten för eventuella matavvikelser.

KOMMUNIKATION
Bil:
Åk E6 och sväng av på avfart 106 vid Tanumshede, följ skyltning mot Grebbestad Fortsätt genom Grebbestad. TanumStrand ligger 2 km söder om Grebbestad. Lite mindre än timmars bilresa från Göteborg eller Oslo.
Buss: Tanum shoppingscenter, byte till Grebbestad, 20 min gångväg till TanumStrand.
Tåg: Tanumshede station: 9 km.
Flygplats: Trollhättan/Vänersborgs flygplats: 95 km.

ÖVRIGT
Besök SPA Horisont – här finns varma pooler, varma hällar, fotbad, istvagning, olika duschar, olika bastuar, ljusterapirum, relaxrum, spabalkong, behandlingar av kropp och ansikte, utgång mot havet för havsbad och havsbastu. Alla konferensgäster har alltid ett rabatterat pris på SPA-entre.


Restaurangplatser: 350
Enkelrum: 155
Dubbelrum: 155
Stugor: 99
Konferensrum: 13
Grupprum: 5


Inspireras av TanumStrand SPA & Resort


Karaktär

Spa, Kongresscenter, Konserthall, Dagkonferensanläggning, Exklusivt (ett sällskap), Mäss-/Utställningshall, Hotell, Festvåning/festlokal, Stugby/Lägergård, Konferensanläggning, Restaurang

Läge

Avskilt, Kust/Hav, Landet

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat, Allergivänligt

Lokaler/Utrustning

Projektor, Videokonferens, Storbildsskärm, Webinar, Utställningsyta >200 kvm, Fritt trådlöst Internet, Konferenskapacitet >500, Hybridmöte, Ljus-och ljudanläggning, Internet

Medlemskap/Märkning

Miljöcertifierade med Green Key, Medlem i Visita, Svenska Spahotell

Hälsa & Skönhet

Friskvård, Gruppträning, Yoga o mindfulness, Gym, Massage, Spabehandlingar

Mat & Dryck

Julbord, À la carte, Bar, Dryckesprovning mm

Pool & Relax

Relaxavdelning, Utomhuspool, Bastu, Bubbelpool, Inomhuspool

Sport & Fritid

Shuffleboard, Tennis, Teambuilding, Simning, Gåstavar, Vandringsleder, Hinderbana, Kräftfiske, Aktiviteter på hav/sjö, Minigolf, Cykling, Kajak/kanot

Hotellklassificering enligt Visita

****
Logotyp för TanumStrand SPA & Resort
TanumStrand SPA & Resort
457 95 GREBBESTAD

Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.