Thorskogs Slott & Konferens - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Thorskogs Slott & Konferens


Bohuslän
Konferensplatser: 120  Bäddar: 73 

Det sägs att sagor sällan eller aldrig blir till verklighet. Huruvida det stämmer eller inte kan faktiskt lämnas därhän då det finns sagolika men högst verkliga platser som låter dig leva som kung eller drottning under några dagar. Trettio minuter norr om Göteborg tronar Thorskogs slott upp sig i en miljö som man nästan bara kan drömma om; en engelsk park med Göta älv och Svartedalens trolska urskog alldeles runt knuten tillsammans med alla övriga attribut som minner om slottsliv i svunna tider. I samma ögonblick som du checkar in checkar ni också ut från vardagens plikter och monotoni. På slottet njuter våra gäster av lyx och flärd.

Här finns både rum för att ägna sig åt varandra och att sysselsätta sig med aktiviteter som normalt sett varken får plats i kalendern eller på den mentala kartan – promenader, bad i sjöarna eller våra vedeldade kar, slottets pitch- och puttingbana, krocket, boule eller ett besök i vår relaxavdelning för att ta några exempel.

Både personalens omtänksamma service och de vackert inredda rummen är verkligen något att skriva hem om men det finns fler anledningar att trivas. Med ett kök där Thorskogs Slotts kockar och sommelierer står i givakt för att era smaklökar ska göra detsamma. Med lokala råvaror och ett ekologiskt urval är kvaliteten på maten som serveras i absolut toppnivå. Alla sinnen får verkligen sitt och ni kommer ha svårt att räkna in alla upplevelser som sköljer in över er från det att morgonsolens första strålar letar sig in bland träden i den lummiga parken till mörkret sänker sig över slottstaket och de sista kandelabrarna blåses ut i salongerna.

Konferensen, weekendresan, bröllopet eller femtioårsfesten blir oförglömliga minnen. Miljön, konferenslokalen eller matsalarna passar lika väl för högtidsstunder och fester som för företagsmötet eller helt enkelt lite lyx i vardagen. Här finns bröllopskoordinatorer med lång erfarenhet av fest- och bröllopsarrangemang. Vi gör vårt yttersta för att våra gäster ska få en fantastisk fest. Slottet erbjuder sex matsalar och sju konferenslokaler med plats för upp till 120 gäster.

Thorskogs Slott erbjuder 40 rum varav 9 sviter, 24 dubbelrum och 7 enkelrum belägna dels på själva slottet och dels i övriga byggnader av historisk ursprung i den vackra engelska slottsparken.

Alla rum är individuellt inredda och borgar för att alla gäster ska få en njutningsfull upplevelse i unik slottsmiljö.


Restaurangplatser: 120
Enkelrum: 7
Dubbelrum: 33
Konferensrum: 7

Inspireras av Thorskogs Slott & Konferens


Karaktär

Restaurang, Slott/Herrgård, Festvåning/festlokal, Hotell, Konferensanläggning

Läge

Landet, Avskilt, Sjö/Vattendrag

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter

Lokaler/Utrustning

Fritt trådlöst Internet, Projektor

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita

Mat & Dryck

Bar, Dryckesprovning mm, Vinkällare

Pool & Relax

Bastu, Vedeldad tunna

Sport & Fritid

Golf, Biljard, Vandringsleder, Teambuilding, Boule
Logotyp för Thorskogs Slott & Konferens
Thorskogs Slott & Konferens
Thorskog 100
463 93 Västerlanda

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.