Gullbrannagården - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Gullbrannagården


Halland
Konferensplatser: 1000  Bäddar: 298 

KONFERENS MED STOR FLEXIBILITET
Gullbrannagården är en kurs- och konferensanläggning belägen strax söder om Halmstad. Med promenadavstånd till havet och natursköna miljöer skapas arbetsro utan stress. Gullbrannagården erbjuder stor flexibilitet och anpassar konferensrum, teknik, måltider och möblering efter önskemål från konferensgästerna. De många olika konferensrummen och den stora flexibiliteten gör att här kan du ha konferens för allt från två till tusen personer. Det finns konferensrum och konferenslokaler för alla typer av konferenser, antigen det är privat eller kommunal sektor, ungdomskonferens eller ett årsmöte inom en ideell förening.

KONFERENSDAG ELLER KONFERENS MED ÖVERNATTNING
Det är möjligt att boka både halvdagskonferens, dagskonferens och flerdagskonferens med övernattning. Vi har ett stort antal lokaler som passar alla behov. Samtliga lokaler är modernt utrustade med wifi och projektor.

Flera av våra konferensgäster är återkommande kunder och vårt fokus är alltid att det ska vara en god upplevelse att ha konferens på Gullbrannagården. En konferensvärd eller konferensvärdinna finns tillgänglig för er och restaurangen serverar måltider efter konferensens önskemål det vara sig vegetarisk, husmanskost eller något annat.

KONFERENSMÅLTIDER
Under er konferensdag på Gullbrannagården erbjuder restaurangen måltider som ger er en smakuppleves som förgyller er konferens och gemenskap.

Vid heldagskonferens serverar Gullbrannagården förmiddagskaffe, konferenslunch och eftermiddagskaffe. Önskar ni en finare kvällsmiddag finns det självklart olika alternativ och Gullbrannagården gör allt för att ni ska känna er omhändertagna i alla steg. Se restaurangens exempelmenyer på hemsidan och diskutera era önskemål med oss vid bokning av din konferens.

KONFERENSAKTIVITETER
Ta en paus i konferensen, släpp allvaret och ta en titt på gårdens olika aktiviteter. Det finns en hel del att välja på och allt ligger precis utanför dörren. Ta ett avbrott i konferensen och spela lite tennis innan lunchen, gå en promenad ner till havet och den fantastiska sandstranden, avsluta dagen med badtunnor och bastu eller varför inte ta med konferensen ut på golfbanan? En konferens som förenar nytta med nöje ger konferensdeltagarna goda minnen att se tillbaka på.

Avnjut en kväll under stjärnorna i våra vedeldade badtunnor och kom in i en värmande bastu. Skapa ditt eget lilla spa efter en lång konferens i vår relaxavdelning. Boka gärna i samband med din konferens.

På gården kan vi erbjuda både padel, minigolf, boulebana, beachvolleybollplaner och tennisbana. Gullbrannagården har även ett gott samarbete med golfbanor runt om i området och det är inte långt till närmaste bana.

REFERENSER:
”Vi är ofta på Gullbrannagården med våra utbildningar. Gården har ett fantastiskt läge och en unik servicegrad där vi kan vara delaktiga till ständig utveckling. Vi rekommenderar varmt Gullbrannagården till våra kunder”

Patrik Lindén, UGIL-konsult, Halmstad

”Gullbrannagården tog hand om oss och våra deltagare under själva stämman 2018 på ett exceptionellt trevligt sätt – många deltagare kom faktiskt fram till oss och påtalade hur väl omhändertagna de blivit!”

Anna Kleppe, generalsekreterare, Centerkvinnorna


Restaurangplatser: 250
Enkelrum: 68
Dubbelrum: 45
Konferensrum: 7
Grupprum: 13


Karaktär

Festvåning/festlokal, Restaurang, Hotell, Stugby/Lägergård, Konferensanläggning, Vandrarhem, Konserthall, Dagkonferensanläggning, Kursgårdar, Exklusivt (ett sällskap), Mäss-/Utställningshall

Läge

Landet, Vid Flygplats, Vid Golfbana, Avskilt, Kust/Hav

Logi/Restaurang

Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Hybridmöte, Utställningsyta >200 kvm, Internet, Konferenskapacitet >500, Ljus-och ljudanläggning, Projektor, Fritt trådlöst Internet, Storbildsskärm

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita

Mat & Dryck

À la carte, Julbord, Konditori

Pool & Relax

Bastu, Relaxavdelning, Vedeldad tunna

Sport & Fritid

Pingis, Boule, Tennis, Cykling, Vandringsleder, Minigolf, Motionsspår, Padel

Hotellklassificering enligt Visita

****
Gullbrannagården
Gullbrannagården 200
305 96 ELDSBERGA

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.