7A Posthuset - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

7A Posthuset


Stockholm city
Konferensplatser: 300   

Hos 7A får du det bästa läget för konferens och event i Stockholms mest attraktiva affärsområden. Med personlig service och lokaler i alla tänkbara storlekar, hjälper våra certifierade mötesrådgivare dig från idé till verklighet.

7A Posthuset erbjuder flexibla och moderna konferenslokaler i unika miljöer – för både små och stora sällskap. Vi finns på Vasagatan mitt i Stockholm city, bara ett stenkast från Centralstationen och Arlanda Express. 7A Posthuset erbjuder 20 konferenslokaler i varierande storlekar som lätt går att anpassa efter sällskapets storlek och önskemål. För exklusiva evenemang och tillställningar finns även möjlighet att abonnera hela våningsplanet.

Byggnaden är ett arkitektiskt mästerverk och invigdes 1903 med kunglig närvaro. Fasaden har ett fantasifullt skimmer över sig och präglas av finurliga detaljer, med ett vackert klocktorn högt ovanför huvudentrén. Längre in i byggnaden hittar du två unika atrier med enastående takhöjd. Boka Palmsalen och få en lokal som bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp genom det vackra glastaket. Ytan är ett utmärkt val för större konferenser, mässor eller företagsevent med plats för upp till 300 gäster. Självklart finns även mindre konferensrum på 7A. Flera med direkt anslutning till trevliga lounger för exempelvis registrering eller mingel. Vi erbjuder även paketlösningar och skräddarsydda upplägg för alla typer av digitala arrangemang, välkommen med din förfrågan.

På 7A anser vi att mat och dryck är en viktig del av en lyckad och inspirerande mötesdag. Vi samarbetar därför med välrenommerade cateringföretag och kockar som tar fram menyer efter säsongens råvaror och smaker. Oavsett om ni önskar enklare frukostar, trerättersmiddagar eller snittar till minglet.

Välkommen till 7A Posthuset, vi står redo för alltifrån heldagskonferenser och föreläsningar till storslagna företagsevent och privata tillställningar.

Kommunikationer
7A Posthuset ligger endast några meter från Stockholms Centralstation där du anländer till T-Centralen eller Stockholm city med antingen pendeltåg, tunnelbana eller regional/fjärrtåg. Med Arlanda Express, som avgår på andra sidan gatan från 7A Posthuset, når du Arlanda flygplats på endast 20 minuter. Och från Cityterminalen går bussar till Skavsta flygplats, Bromma flygplats och ut i övriga landet. Närmsta allmänna parkeringsgarage finns tillgängligt på gångavstånd i Citygaraget på Mäster Samuelsgatan 61.


Konferensrum: 25
Grupprum: 20


Inspireras av 7A Posthuset


Karaktär

Mäss-/Utställningshall, Dagkonferensanläggning, Restaurang, Festvåning/festlokal, Konferensanläggning

Läge

Centralt

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Konferenskapacitet >500, Fritt trådlöst Internet, Videokonferens, Internet, Digital studio, Ljus-och ljudanläggning, Hybridmöte, Projektor, Livestream, Storbildsskärm, Digitala events och produktioner, Fiberteknik, Webinar, Utställningsyta >200 kvm

Medlemskap/Märkning

Övrig miljö/kvalitetsmärkning, Svanenmärkt, Medlem i Visita

Kultur & Nöjen

Musikunderhållning

Mat & Dryck

Dryckesprovning mm, Julbord, Bar

Sport & Fritid

Teambuilding
Logotyp för 7A Posthuset
7A Posthuset
Vasagatan 28
111 20 Stockholm

Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.