Cirkeln Konferens & Servering - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Cirkeln Konferens & Servering

Visa erbjudande

Stockholm city
Konferensplatser: 338   

Välkomna till oss, nybildade dotterbolaget till ABF Stockholm - Cirkeln Konferens & Servering AB. Nu är vi äntligen på plats och startat igång i konferens och restaurangverksamhet i ABF- huset.

Hos oss kommer tradition, engagemang och bildning att gå hand i hand och genomsyra hela vår verksamhet. Vi har otroligt bra och generösa lokaler och finns mitt i den pulserande huvudstaden. Läget kan inte bli bättre för ett möte, en konferens eller en affärslunch.

Vi erbjuder generösa lokaler, krångelfri bokning och, inte minst, bra och personlig service där ni är vårt fokus
Vi vill skapa ett engagemang i ”det lilla”.  Gästerna som konfererar och möts hos oss erbjuds ett ramverk som gör att de kan fokusera helt och hållet på mötet och utbildningen. Våra matgäster ska uppleva en god och avkopplande stund där man känner sig stå mitt i centrum för vår uppmärksamhet.

Konferens
I fullt utrustade konferenslokaler i ABF-huset är vi ett utmärkt val för alla typer av möten. Här ryms konferenser och styrelsemöten, föreläsningar och frukostmöten – allt under ett och samma tak. Våra lokaler är skapade just för värdefulla möten och för ett flöde av människor.  Vi erbjuder en rad av möjligheter för små och stora möten, föreläsningar och uppträdanden. Vår största lokal klassiska Z-salen ligger i direkt anslutning till en rymlig foajé på våning 1.  Z-salen har en lutande sittning med 338 stolar med en 70 kvm stor scen.

Vi erbjuder helhetslösningar från mindre digitala konferenser till hybridmöten och livestudios. I vår rymliga lokal Hjärtat i entréplan kan ni boka ett frukostseminarium, en affärslunch eller anordna ett kvällsmingel.

Utbud
Vi har den tekniska lösningen att ordna ett interaktivt möte, från det lilla mötet på 4-6 personer till att ni fyller vår stora hörsal på 338 personer. All teknisk support och utrustning hjälper vi er att ta fram tillsammans med vårt teknikbolag.

Restauranger
Nyrenoverade Cirkeln Bakfickan – här serverar vi frukost, vällagad lunch och fika med direkt anslutning från Sveavägen 41. Här finns det möjlighet att boka en afterwork efter en lång mötesdag. Vi erbjuder allt från våra klassiska smörrebröd, plockmat till goda charkuterier. Eller varför inte avsluta dagen med afternoon tea med hemgjorda sandwich och bakverk.

Restaurangen Cirkeln är belägen en trappa upp i ABF-huset, mitt i centrala Stockholm. För närvarande stängd grund av en större renovering. Vi siktar på att öppna i 1 november och återuppliva den uppskattade restaurang- och kulturscenen.

Underhållning, bildning och upplevelser -allt blandat med den puls och kulturhistoria där musiken sitter i väggarna.

Här kommer våra konferensgäster att få uppleva en god och avkopplande stund. Vi skräddarsyr allt från konferenser, större arrangemang, fester och kick-offer.

Fest
I nyrenoverade Restaurang Cirkeln på plan 1 serveras allt från konferensluncher, frukostmöten till event och festmiddagar. Lokalen ligger med utsikt mot Sveavägen och tar upp till 350 personer sittande.

 


Restaurangplatser: 300
Konferensrum: 9
Grupprum: 3


Karaktär

Dagkonferensanläggning, Festvåning/festlokal, Konferensanläggning, Restaurang

Läge

Centralt

Lokaler/Utrustning

Projektor, Fritt trådlöst Internet, Videokonferens, Hybridmöte, Webinar, Internet, Livestream, Ljus-och ljudanläggning, Digital studio

Medlemskap/Märkning

ISO-certifierat miljö (14001), Övrig miljö/kvalitetsmärkning

Mat & Dryck

Bar, Julbord
Logotyp för Cirkeln Konferens & Servering
Cirkeln Konferens & Servering
Sveavägen 41
111 38 Stockholm

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.