Filmstaden Event & Konferens - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Filmstaden Event & Konferens


Stockholm city
 

Biografens unika förmåga att trollbinda en publik gör den även till den perfekta lokalen. Bjud på en upplevelse som består. I biosalongen riktas åhörarnas uppmärksamhet automatiskt mot budskapet som presenteras framme vid eller på duken.

Fåtöljernas sittkomfort i kombination med salongens akustik, bild och ljud gör att samtliga åskådare ser bra, hör bra och sitter bekvämt, även under långa samtal och presentationer.

Lägg därtill möjligheten att tillsammans med oss anpassa ditt evenemang efter dina behov och önskemål och det är lätt att förstå varför biografen med sin flexibilitet erbjuder de perfekta förutsättningarna för ett lyckat evenemang.

Tillsammans med våra teknikleverantörer tillhandahåller vi all nödvändig konferensteknik för större och mindre salonger.

Genom etablerade samarbeten med våra lokala cateringleverantörer kan vi tillgodose dina specifika önskemål när det gäller lunch, fika och frukt. Vi ordnar också naturligtvis popcorn, dricka och godis för er filmupplevelse.

Möten och Konferens
Oavsett hur ni vill mötas har vi en lösning för er. Vi fixar personliga möten, digitala möten och HUB-möten. Frukostmöten, hel- och halvdagskonferenser, besökare i flera olika städer - våra mötesplatser passar alla behov.

Vi har många års erfarenhet av möten och konferenser och kan alltid rekommendera ett upplägg som passar er. Med våra färdiga mötes- och konferenspaket behöver du inte lägga onödig energi på att skapa allt från grunden.

Har du däremot en tydlig vision av vad du vill skapa ser vi till att göra verklighet av den. Brandade salonger, event i foajén, inbjudningar och dekorationer. Det mesta är möjligt, bara fantasin som sätter gränser.


Inspireras av Filmstaden Event & Konferens


Karaktär

Dagkonferensanläggning

Läge

Centralt

Logi/Restaurang

Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Projektor, Storbildsskärm, Digitala events och produktioner, Fritt trådlöst Internet, Ljus-och ljudanläggning
Filmstaden Event & Konferens
169 86 STOCKHOLM

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.