IVA Konferenscenter - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

IVA Konferenscenter

Stockholm city
Konferensplatser: 150   

En modern mötesplats med anor i Stockholms city!

Välkommen till IVA Konferenscenter, läget är bästa tänkbara. Du hittar oss runt hörnet från Stureplan så mer centralt kan det knappast bli. Här finns moderna och trivsamma konferenslokaler för både små och stora möten. Styrelse och ledningsgrupp, utbildningar, bolagsstämmor och event? Varje möte är unikt och kräver ett mötesrum som passar för just det tillfället och vår variation av mötesmiljöer kommer därför till sin rätt.

Vår stora hörsal Wallenbergsalen är unik i sitt slag med ljud, bild och scenteknik i framkant. Här finns alltid en tekniker tillhands för att säkerställa att mötet blir bästa tänkbara. Salen erbjuder en välkomnande mötesmiljö med inredning i ljus nordisk stil. Wallenbergsalen är utförd som ett auditorium och ventilation och akustik är bästa tänkbara. Belysningen är mycket flexibel och kan styras i sektioner, färgtemperaturen kan varieras och likaså finns möjlighet till färgväxling (RGB).

Scenen kan möbleras på ett flertal olika sätt, för paneldiskussioner, med fåtöljer, för enskilda föredragshållare med eller utan talarstol.

I vår praktfulla festvåning i vitt och guld från 1898 dukas det upp för frukost, lunch och middag. Lokalen är varsamt renoverad i ursprunglig stil med sidentapeter, förgyllningar och omfattande stuckaturarbeten. Festvåningen består av bankettsalen och tre salonger som kan avskiljas med skjutdörrar, beroende på arrangemang och antal. Maximalt sitter 170 personer bekvämt och luftigt med 10 personer runt varje bord.

Här äter våra konferensgäster sina luncher och middagar. Lokalen används även för frukostmöten, minimässor och workshops. Naturligtvis kan vi erbjuda den utrustning ni behöver för presentationer med nytt ljudsystem, trådlösa mikrofoner, projektor och stor filmduk.

Vi serverar såväl bröllop som festmiddagar, mingel och mycket annat. All mat och dryckesservering sker via Restaurang Grodan belägna i samma fastighet. Med ett brett menyutbud, stor mat och dryckeskunskap och höga kvalitetskrav vågar vi lova en fantastisk upplevelse.

Med citypulsen utanför är vi mycket glada över vår trädgård som ger en lugn inramning och är ett uppskattat uterum när vädret tillåter. Här tar våra gäster en välbehövlig fikapaus, lunchrast eller ett glas bubbel innan middagen.

När du behöver boka lokaler för möten, event och fest i Stockholms city önskar vi dig varmt välkommen till oss!


Restaurangplatser: 175
Konferensrum: 10
Grupprum: 4

Inspireras av IVA Konferenscenter


Karaktär

Dagkonferensanläggning, Konferensanläggning

Läge

Centralt

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter

Lokaler/Utrustning

Projektor, Storbildsskärm, Videokonferens, Fritt trådlöst Internet, Internet

Mat & Dryck

Dryckesprovning mm, Julbord, Vinkällare
  • IVA Konferenscenter
    Grev Turegatan 16
    114 46 STOCKHOLM
  • Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Utvald underhållning

Till fler underhållare »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 10 A, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Kickoff | Lindau artist & talare | Svensk Mötesdesign | HotellBoka | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.