Nobis Hotel Stockholm - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Nobis Hotel Stockholm


Stockholm city
Konferensplatser: 26  Bäddar: 402 

Nobis Hotel Stockholm ingår i Nobis Hospitality Group, där även Nobis Hotel Copenhagen, Hotel Skeppsholmen, Stallmästargården, Miss Clara, Hotel J, Blique by Nobis, Café Opera och Operakällaren med flera ingår.

Nobis Hotel Stockholm är ett samtida lyxhotell med 201 rum, inrymt i två magnifika byggnader från slutet av 1800-talet på Norrmalmstorg, mitt i hjärtat av Stockholm. Inredningen som är skapad av den svenska designtrion Claesson Koivisto Rune, är designad för att både harmoniera med och kontrastera mot hotellets storslagna klassiska 1800-tals karaktär. 

Mycket av hotellets själ återfinns i de allmänna utrymmena på över 800 kvadratmeter. Här finns vår populära restaurang NOI, en välkomnande lobby och vår stora lounge med 28 meters takhöjd samt den glamourösa Guldbaren. Välkommen till restaurang NOI, här möts stockholmare och resenärer i en vibrerande stämning. Med säsongens bästa råvaror skapar kockarna en inspirerande meny med influenser från hela Europa. Nobis Hotel Stockholm är medlem i Design Hotels™ och är Svanenmärkt. 

I våra Nobis Private Rooms erbjuder vi goda och flexibla möjligheter att arrangera alla slags möten, konferenser, middagar och event. Nobis Private Rooms är en våning med elegant ekboaserade rum med fantastisk takstuckatur och många andra spektakulära, kulturskyddade inredningsdetaljer — en unik miljö som en gång var direktionsvåning för den bank som tidigare huserade i byggnaden. Det största av rummen — bankens gamla styrelserum — har plats för 24 bekvämt sittande, med fin utsikt över Norrmalmstorg. Det minsta rummet är intimt, med plats för upp till 4 personer för möte, lunch eller middag. Rummen kan avskiljas eller kopplas ihop efter behov. För möten och konferenser har du i samtliga av våra Private Rooms tillgång till WiFi, LCD-projektor och annan utrustning. Nobis Private Rooms pryds av den vackra lilafärgade tapeten som specialproducerats för rummen av designtrion Claesson Koivisto Rune.

För konferens och event rekommenderar vi Operakällaren som ingår i samma koncern. Belägen i Kungliga Operahuset finns här inte mindre än fyra restauranger, cocktailbar, vinkällare, konferensrum och festvåningar.


Dubbelrum: 201


Karaktär

Dagkonferensanläggning, Hotell

Läge

Centralt

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita, Safehotels Certificate Level, Svanenmärkt
Logotyp för Nobis Hotel Stockholm
Nobis Hotel Stockholm
Norrmalmstorg 2-4
111 86 STOCKHOLM

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.