Sheraton Stockholm Hotel - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Sheraton Stockholm Hotel

Stockholm city
Konferensplatser: 380   

Sheraton Stockholm, Svanencertifierat hotell som ligger mitt i Stockholms centrala affärsområde. Tack vare vår utmärkta placering bor du mitt i vår vackra huvudstad med massor att utforska.

På Sheraton Stockholm erbjuder vi makalösa vyer. Från våra rum med utsikt kan du se de historiska byggnaderna i Gamla Stan, Södermalm i bakgrunden och sist men inte minst, Stadshuset.

När det gäller möten, fester och event i Stockholm erbjuder vi en av stans mest flexibla mötes-och konferensavdelning. Vi är perfekt belägna mitt i hjärtat av Stockholm och skräddarsyr evenemangen efter just era behov och önskemål. För att göra allt så smidigt som möjligt för er har vi samlat alla lokaler på en och samma våning, Mezzanine- våningen. Här hittar ni givetvis även den senaste teknologin.

Vi anordnar alltifrån cocktailmingel för 600 personer till möten för 5-10 personer. Alla våra 15 konferensrum är väldigt flexibla och de passar såväl styrelsemöten och representation som till mässor och banketter. Merparten av konferensrummen har naturligt dagsljus och fantastisk utsikt över det välkända Stadshuset och den vackra Riddarfjärden.

Det är många saker som ska klaffa vid ett lyckat evenemang. Just därför har vi våra experter på plats; våra konferensvärdar, Starmeeting Concierger. De håller i alla trådar när ni är här på Sheraton Stockholm Hotel och ser till att allting flyter precis så som ni kommit överens om vid bokningstillfället. De fungerar som er nyckelkontakt på hotellet och deras uppgift - att erat event ska bli så lyckat som möjligt.

På Sheraton Stockholm Hotel arbetar vi aktivt för att värna om miljön och erbjuder hållbara möten i lokaler certifierade av Svanen. Miljöarbetet har alltid varit viktigt för oss på Sheraton Stockholm Hotel. Att bli Svanencertifierad var ytterligare ett steg i det ledet. Gästrummen, liksom hela det övriga hotellet, har miljögranskats och klarar Svanens hårda krav. Vi är mycket stolta över certifieringen och vårt bidrag till en bättre miljö och framtid.

Vi är också mycket stolta över att kunna skapa personliga webbsidor helt anpassad för din grupp, evenemang eller konferens.


Restaurangplatser: 250
Dubbelrum: 465
Konferensrum: 15Karaktär

Konferensanläggning, Hotell

Läge

Centralt

Logi/Restaurang

Allergirum, Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Internet, Fritt trådlöst Internet, Projektor, Ljus-och ljudanläggning, Storbildsskärm, Utställningsyta >200 kvm, Fiberteknik

Medlemskap/Märkning

Miljöcertifierade med Green Key, Medlem i Visita (fd SHR), Svanenmärkt, Övrig miljö/kvalitetsmärkning

Hälsa & Skönhet

Gym, Massage

Kultur & Nöjen

Musikunderhållning, Nattklubb

Mat & Dryck

Julbord

Pool & Relax

Bastu

Sport & Fritid

Teambuilding

Hotellklassificering enligt Visita

****
  • Sheraton Stockholm Hotel
    Tegelbacken 6
    101 23 STOCKHOLM
  • Bokningsförfrågan


Utvald underhållning

Till fler underhållare »
Senaste nyhetsbrevet Fler nyhetsbrev

Anmäl dig till nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta Compro Möten & Event!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 10 A, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Lindau artist & talare | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.