Sheraton Stockholm Hotel - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Sheraton Stockholm Hotel


Stockholm city
Konferensplatser: 330  Bäddar: 670 

Smidiga konferenser med unik utsikt i hjärtat av Stockholm Sheraton Stockholm hotel är beläget i Stockholms affärs- och nöjesdistrikt med en fantastisk utsikt över Stadshuset, Mälaren och Gamla Stan. Med sin unika placering, internationella atmosfär och stans rymligaste rum med en genomsnittsyta på 25 kvm; erbjuder hotellet en unik mix av komfort och upplevelser.

Konferens Konferensavdelningen består av 15 flexibla rum med modern teknologi med en kapacitet för upp till 400 personer. Med restaurang Brasserie 360, rumsbetjäning dygnet runt, conciergeservice, gym med bastu och parkeringsmöjlighet erbjuder anläggningen smidiga och eleganta lösningar för dina evenemang. Våra konferensvärdar ger personlig service och finns tillgängliga under (hela) arrangemanget. WiFi finns i hela hotellet.

Utbud: - Brasserie & Bar 360 - Roomservice dygnet runt - Gym & Bastu - Massage & Naprapat - Concierge

Logi Den k-märkta hotellbyggnaden har 465 rymliga och moderna gästrum. Inredningen är inspirerad av nordisk design i naturliga färger och material. De bekväma sängarna finns i två storlekar; queen- och kingsize och är bäddade med vita bomullslakan och dunkuddar.

Festvåning Av våra 15 lokaler har 10 dagsljus och utsikt över Stadshuset och Mälaren. Med en kapacitet på 10 – 400 personer beroende på arrangemang – har vi en av stockholms mest flexibla festvåningar.

Kommunikationer Hotellet ligger inom gångavstånd på 5-10 minuter från: - Bussar, tunnelbana, pendeltåg och taxi - Flygbussar och Arlanda Express - Centralstationen och T-centralen - Gamla stan, Stadshuset, Riksdagen och Kungliga Slottet - Shoppinggatan Drottninggatan, NK och Åhléns City - Parkering med 200 platser i garaget under hotellet

Övrigt Sheraton Stockholm Hotel är ett Svanen- och Green Key-certifierat hotell. Här är några av de miljösatsningar vi gjort: - Installerat ReGen-hissar som drar 50% mindre ström - All el är klimatneutral - 89% av all fjärrvärme kommer från förnybara källar och klimatkompenseras via skogsplantering i regnskogar - Tusentals led-lampor har installerats - Alla sugrör och plastbestick har bytts ut mot hållbara alternativ - Gäster som väljer ”Make a green choice” vid incheckningen får extra bonuspoäng. Det hjälper oss att hålla nere vattenkonsumtionen, användandet av rengöringsmedel och koldioxidutsläpp.

Välkommen!


Restaurangplatser: 110
Enkelrum: 32
Dubbelrum: 433
Konferensrum: 15Karaktär

Hotell, Konferensanläggning, Festvåning/festlokal

Läge

Centralt

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat, Allergirum

Lokaler/Utrustning

Utställningsyta >200 kvm, Fiberteknik, Fritt trådlöst Internet, Internet, Ljus-och ljudanläggning, Digital studio, Projektor, Hybridmöte, Storbildsskärm

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita, Miljöcertifierade med Green Key, Övrig miljö/kvalitetsmärkning, CovidClean™ certifiering

Hälsa & Skönhet

Gym, Massage

Kultur & Nöjen

Musikunderhållning, Nattklubb

Mat & Dryck

Bar, Julbord

Pool & Relax

Bastu

Sport & Fritid

Teambuilding

Hotellklassificering enligt Visita

****
Logotyp för Sheraton Stockholm Hotel
Sheraton Stockholm Hotel
Box 195
101 23 STOCKHOLM

Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.