Swing by Golfbaren - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Swing by Golfbaren

Stockholm city
Konferensplatser: 80   

Swing by Golfbaren är en unik anläggning med 30-talskänsla en trappa ner i Vasastan. Mysig restaurang, cocktailbar, flera hemliga rum och Stockholms hetaste minigolfbana. Perfekt för liten & stor fest! Grundaren Hans Olofsson, som har 2 VM-guld i bangolf, har skapat det ultimata minigolf-hänget men också lagt fokus på service, mat & dryck som levereras i toppklass.

Verksamheten är publik och har öppet tis-lör kvällstid. Lokalen ligger en trappa ner från gatan men det glömmer man fort i den omsorgsfullt designade miljön där flera olika rum och avdelningar skapar möjligheter att uppleva olika saker och smaker vid flera besök till Swing, vi börjar med en hemlig dörr i gatuplanet som leder till Mary’s Office, som är en hommage till Stumfilms-ikonen Mary Pickford som också var en minigolfpionjär i USA1930. Privat rum med lite hemlig ingång och sk Speakeasy-bar för drinkar mingel och konferens i mindre grupper.

The Livingroom är ägarens privata rum där en imponerande pokal-samling har fått sällskap av hickory-putters från 1930-talet, en egen bar, chesterfield-grupper, bioduk och framförallt 6 unika minigolfhål. Hyrs ut till privata sällskap och öppnas ibland utvalda helger för allmänheten.

The Dining Room är Swings matsal med härligt ljusinsläpp från en stor lanternin där upp till 80 personer äter härliga middagar, julbord och kan även lyssna på levande jazzmusik från piano eller ett helt Swing-band.

Back Alley Bar är den lilla baren som servar minigolfen och the Back Alley, 30-tal sittplatser som inte kan bokas utan fungerar som en bar med mat och dryck som alltid har öppet för drop-in.

Sist men inte minst, Minigolfen består av 12 specialdesignade hål som spelas med en fond av 30-talsinspirerade New York-miljöer. Ca 70 spelare samtidigt ryms på banan som är lättspelad men också utmanande och erbjuder en kul och social stund för såväl proffs som amatörer.


Restaurangplatser: 80
Konferensrum: 3
Grupprum: 10

Inspireras av Swing by Golfbaren


Karaktär

Restaurang, Dagkonferensanläggning, Konferensanläggning, Exklusivt (ett sällskap), Festvåning/festlokal, Mäss-/Utställningshall

Läge

Centralt, Vid Golfbana

Logi/Restaurang

Handikappanpassat, Fullständiga rättigheter

Lokaler/Utrustning

Storbildsskärm, Fritt trådlöst Internet, Internet, Ljus-och ljudanläggning, Projektor

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita (fd SHR)

Kultur & Nöjen

Musikunderhållning

Mat & Dryck

Julbord, Dryckesprovning mm

Sport & Fritid

Teambuilding
  • Swing by Golfbaren
    Surbrunnsgatan 46
    113 48 STOCKHOLM
  • Bokningsförfrågan


Senaste nyhetsbrevet Fler nyhetsbrev

Anmäl dig till nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.