Solna Folkets Hus - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Solna Folkets Hus


Stockholm norra
Konferensplatser: 149   

Solna Folkets Hus är en mångsidig och modern mötesplats som är centralt belägen nära Solna Centrum och ca 10 minuter från centrala Stockholm. Med den unika kombinationen av möteslokaler, utställningar och kulturevenemang erbjuds både företag och föreningar till en inspirerande miljö för sina möten, kurser och andra tillställningar.

Anläggningen består av 15 lokaler som kan rymma allt från 2 till 149 personer, vilket gör oss till en flexibel partner för alla typer av möten och evenemang. Oavsett om det är ett mindre möte, en stor konferens, årsstämma, föreningsmöte eller en konstutställning har vi den perfekta platsen för er. Våra lokaler är utrustade med ljud- och bildteknik, trådlöst internet och andra tekniska lösningar för att möta dagens krav på effektiva och interaktiva möten.

Vi är strävar alltid efter att möta våra kunders behov på bästa möjliga sätt. Vårt erfarna team säkerställer att varje evenemang blir som ni tänkte er, och vi finns här för att hjälpa till med allt från planering till support under mötet med teknik, mat och dryck mm.

Utöver att vara en självklar plats för möten och konferenser är Solna Folkets Hus också en levande kulturarena där olika konstnärliga uttryck får utrymme att blomstra. Vi arrangerar regelbundet konstutställningar, och andra kulturevenemang som bidrar till att berika det lokala kulturlivet och skapa en levande och mångsidig mötesplats.

Oavsett om ni är ute efter en professionell mötesplats, en inspirerande konstupplevelse eller en kulturell tillställning, är Solna Folkets Hus platsen där allt är möjligt. Välkommen att upptäcka allt vi har att erbjuda och låt oss tillsammans skapa framgångsrika möten och evenemang.

Varmt Välkomna!


Restaurangplatser: 50
Konferensrum: 15
Grupprum: 5


Karaktär

Exklusivt (ett sällskap), Hörsal, Konferensanläggning, Mäss-/Utställningshall, Dagkonferensanläggning

Läge

Centralt

Logi/Restaurang

Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Projektor, Storbildsskärm, Fritt trådlöst Internet, Utställningsyta >200 kvm, Hybridmöte, Videokonferens, Internet, Ljus-och ljudanläggning

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita

Kultur & Nöjen

Konstvisningar
Logotyp för Solna Folkets Hus
Solna Folkets Hus
Skytteholmsvägen 2
171 44 SOLNA

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.