Vaxholms Kastell & Badholmen - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Vaxholms Kastell & Badholmen


Stockholm norra
Konferensplatser: 160  Bäddar: 72 

Vaxholms Kastell & Badholmen Vaxholms Kastell & Badholmen är en unik konferensanläggning i historisk miljö. Vi erbjuder spännande aktiviteter, fantastiska middagslokaler och inspirerande mötesrum mitt i skärgårdsidyllen Vaxholm, lagom nära Stockholm. Vår största konferenslokal tar upp till 160 personer i biosittning. Vår restaurang Pansarbatteriet har plats för 250 personer i stämningsfulla tegelvalv på två plan. Badholmen, vår underbara skärgårdsö, har två restauranger med plats för upp till 135 personer. Vill du avsluta konferensen på bästa sätt, erbjuder vi gärna våra populära aktiviteter för alla från 10 personer upp till 500 personer, anpassade från 9 till 99 år. Letar du middagslokal för flera hundra personer? Vi skräddarsyr med än gärna större arrangemang på vår Borggård. Till oss kommer du på 40 minuter med buss eller på 55 minuter med båt från Stockholm. Vill du åka kommunalt så tar du dig enkelt hit med såväl Waxholmsbolaget som SL buss 670 från Danderyds sjukhus.

Snabbfakta: Konferens 10 – 160 personer Lunch/Middag Pansarbatteriet 10 – 250 personer Aktivitet 10 – 500 personer Badholmen 30 – 135 personer Boende 27 rum – 72 bäddar Borggården < 2000 personer

Aktiviteter på Riktigt Vaxholms Kastell erbjuder fyra olika lagaktiviteter på ön. FÅNGARNA PÅ KASTELLET, LAGKAMPEN, UPPDRAG KASTELLET och DINNER GAME. Samtliga aktiviteter är ett unikt och roligt sätt att sammansvetsa en grupp människor. Det är ett perfekt sätt att inleda en trevlig kväll, ett roligt avbrott på konferensen eller som en oförglömlig aktivitet med vännerna. Vi utlovar massor av skratt, huvudbry, och utmaningar som kommer leda till en fantastisk stund tillsammans.

Boende Behöver man logi kan vi erbjuda övernattning i samarbete med Kastellets B&B. De erbjuder bekvämt boende i charmiga rum i Kastellets gamla officersmäss. 27 rum som alla kan användas som enkelrum eller flerbäddsrum. Separata badrum med dusch och toalett finns i korridoren.

Exercishuset och Kastellets Borggård för stora event Exercishuset är skärgårdens största festlokal. Med plats för upp till 450 personer går den att använda för såväl konferenser, konserter eller middagar. Vi brukar säga att vår största matsal är Kastellets Borggård. Här kan vi sätta upp tält för middagar upp till 2000 personer. Borggården går att använda för temafester, middagar eller konsertarrangemang. Bara fantasin sätter gränser.

Julbord Varje år dukar vi upp vårt uppskattade julbord i våra vackra valv i Pansarbatteriet. Här serverar vi hemlagat och närproducerat. Våra sillar är både omtalade och omtyckta. Du kan börja julbordet med en båtresa genom en vintrig skärgård eller med taxibåt från Vaxholm. Boka i tid – de mest attraktiva datumen bokas redan i augusti.

Till sist Att smita iväg till skärgården är också ett perfekt sätt att få lugn och ro och skapa en gemenskap hos deltagarna. När ni väljer att lägga era planer i våra händer är det självklart för oss att ta hand om er på allra bästa sätt – från första kontakten tills att vi vinkar hejdå vid kajen. Det är ingen större hemlighet hur vi gör för att hålla servicen engagerad och personlig –vi tänker på alla konferenser, event eller middagar som om de vore våra egna.

Varmt välkomna till Vaxholms Kastell & Badholmen.


Restaurangplatser: 435
Enkelrum: 27
Dubbelrum: 27
Konferensrum: 5
Grupprum: 2Karaktär

Dagkonferensanläggning, Konferensanläggning, Båtkonferens, Mäss-/Utställningshall

Läge

Kust/Hav

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter

Lokaler/Utrustning

Projektor, Fritt trådlöst Internet, Storbildsskärm, Utställningsyta >200 kvm

Medlemskap/Märkning

KRAV-certifierat, Medlem i Visita

Mat & Dryck

Dryckesprovning mm, Julbord

Pool & Relax

Bastu

Sport & Fritid

Teambuilding, Äventyr o vildmark
Logotyp för Vaxholms Kastell & Badholmen
Vaxholms Kastell & Badholmen
Kastellet
185 99 VAXHOLM

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.