Ad Astra by Elite - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Ad Astra by Elite


Stockholm södra
Konferensplatser: 150   

Upplev Rivieran 28 minuter söder om Stockholm!
Under 1 års tid har Elite Hotels italienska signaturhotell med premiumapproach haft öppet. Hotellet är en upplevelse där destinationen är själva resan och passar utmärkt för allt från möten, till event, kick-offer, firanden, evenemang, middagar och mycket mer. Ad Astra by Elite har handplockat några av Medelhavets absolut bästa pärlor när det kommer till mat, avkoppling och nöjen. Här finner ni bland annat italienska restauranger, 1000 kvm spa med både utomhus- och inomhusbassänger samt aktiviteter så som Champagnekaraoke, biljard, boule, Shuffleboard, bio och flertalet olika sällskapsspel. Med andra ord ett brett utbud av vardagslyx, underhållning och en plats för att ladda batterierna.

Konferens
Välkommen till en konferensupplevelse utöver det vanliga på Ad Astra by Elite. Här möts ni på Rivieran och låter Medelhavets pärlor utgöra en härlig inramning till er konferens. De spektakulära lokalerna med vackra inredningsdetaljer passar för både stora och små möten. Här blir förstklassig service en självklar del av upplevelsen. Efter kreativa möten kan ni sammanfatta dagen med en aperitivo på piazzan eller med en avkopplande stund i Vana spa. Restaurangen är solen i Ad Astra, de varma väldoftande strålarna ger energi till ert möte och här njuter ni av luncher och middagar med smak av Medelhavet. Ett besök på Champagne-karaoken är ett måste, här skapas magi när ni får släppa loss efter en intensiv mötesdag.

Restaurang
På Ad Astra by Elite möts du av en spektakulär piazza med tillhörande orangeri, restauranger, barer, biograf, aktiviteter och underhållning. Restaurangen är solen i Ad Astra by Elite, de varma väldoftande strålarna ger energi till hela hotellet och här avnjuter du måltider med smaker av Medelhavet. Det är även här som du intar en god frukost om du inte väljer frukost på sängen förstås.

Spa
Nu behöver du inte längre lämna landet för att njuta av Medelhavets lyxiga vibbar. Upptäck nya Vana Spa i Södertälje och träd in i en elegant miljö för alla dina sinnen där ditt välbefinnande står i fokus. Här väntar tre exklusiva pooler, två utomhus med 38-gradigt vatten och en inomhus med 30-gradigt vatten. Här finns också torr- och ångbastu, hamam, kallkälla och upplevelseduschar. Välkommen till en bekymmersfri tillvaro med ett brett utbud av behandlingar och noga utvalda spaupplevelser. I Vana Spa får ni en avkopplande stund och möjlighet att ladda batterierna, spa kan också abonneras på förfrågan för att sätta ytterligare guldkant på ert evenemang.

Aktiviteter & nöjen
Hotellet ligger precis på kajkanten vilket ger möjlighet till härliga båtturer. Varför inte njuta av en lugn kväll på vattnet eller en fartfylld dag med ribbåt? Vill ni hellre stanna på hotellet finns här mängder med möjligheter. På La Piazza samlar ditt sällskap för att njuta av något gott från gelatovagnen och en omgång boule..  Ett besök på Champagnekaraoken är ett måste, här skapas magi när man får släppa loss efter en intensiv mötesdag.

Logi
Upplev våra 161 rum och sviter där det finns något för alla tillfällen. Boka ett rum med vacker utsikt och gott om plats att koppla av eller varför inte unna dig en svit med extra allt där privat terrass med tillhörande spabad ingår.


Konferensrum: 12


Karaktär

Hotell, Konferensanläggning, Restaurang, Spa

Läge

Kust/Hav

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter

Lokaler/Utrustning

Fritt trådlöst Internet, Internet

Medlemskap/Märkning

Miljöcertifierade med Green Key, Klimatpositivt, Medlem i Visita

Mat & Dryck

Bar

Pool & Relax

Bastu, Bubbelpool, Inomhuspool, Relaxavdelning
Ad Astra by Elite
Västra Mälarehamnen 9
151 36 SÖDERTÄLJE

Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.