Yasuragi - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Yasuragi


Stockholm södra
Konferensplatser: 400  Bäddar: 325 

Yasuragi är ett spahotell utöver det vanliga. Här kan du njuta av japanska bad med varma källor både inomhus och utomhus, sköna behandlingar, rogivande aktiviteter och god mat i en harmonisk miljö, allt med inspiration från Japan.

På japanska betyder Yasuragi inre ro och harmoni och det är vad konceptet Yasuragi handlar om. I årtusenden har badritualen i Japan varit en viktig del för att skapa kroppsligt och själsligt välbefinnande genom att stilla tanken och samla sinnet. Med den japanska enkelheten som inspiration har vi skapat en plats där du som gäst kan att komma ner i varv och låta sinnena vila så att du kan åka hem med ny kraft. 

Hotellrum

Alla 191 rum på Yasuragi har på olika sätt inspirerats av den japanska estetiken, men vissa är mer japanska än andra. I vår största svit Ryokan Hanare ingår ett eget japansk bad med varm källa, bastu och en stor veranda. Utanför finns även en bubbelpool med utsikt över Stockholms skärgård. År 2012 byggdes 27 helt nya hotellrum, ritade av White Arkitekter. 

Japanska badet

I det japanska badet kan du göra den traditionella japanska tvagningen och här hittar du de varma källorna, tvagningsrum, ång och torr bastu samt en dämpad lounge för stillhet. I anslutning till badet finns en lounge för vila, där vi serverar te och frukt. Är du lite hungrig kan vi varmt rekommendera något litet från vår rawfood-bar.

Behandlingar 

I vårt spa kan du även boka en behandling som ett komplement till din vistelse. Vi har behandlingar som passar alla, allt från massage till ansiktsbehandlingar. Behandlingarna bokar du med fördel när du bokar din vistelse.

Mat och dryck

Mat för alla sinnen. Vi erbjuder inte mindre än fyra olika restauranger samt en sakebar med Sveriges största sakesortiment. 

Mötesavdelningen

På Yasuragi, det japanska spa- och konferenshotellet, erbjuder vi möten som tar hänsyn till hela människan. Med vårt japanska bad och kunskap om vad kropp och hjärna behöver för att prestera på topp är vi ett spahotell utöver det vanliga. Vi har ett brett utbud av konferenslokaler och kan erbjuda modern utrustning inklusive digitala projektorer, whiteboards, professionell belysning och mikrofoner. Våra projektledare finns till hands för att hjälpa dig att organisera allt i detalj.

Japanska trädgården

Upplev en perfekt kombination av det svenska skärgårdslandskapet och japanska trädgårdsprinciper. Vandringens och stillhetens trädgård sträcker sig ända ned till vattenbrynet. Ta en stilla promenad eller sätt dig ned på en bänk och bara andas.


Dubbelrum: 162
Konferensrum: 24

Inspireras av Yasuragi


Karaktär

Hotell, Dagkonferensanläggning

Läge

Kust/Hav

Medlemskap/Märkning

Övrig miljö/kvalitetsmärkning, KRAV-certifierat, Medlem i Visita, Safehotels Certificate Level, Svanenmärkt, ISO-certifierat kvalitet (9001), Svenska Spahotell, ISO-certifierat miljö (14001)
Yasuragi
Hamndalsvägen 6
132 81 SALTSJÖ-BOO

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.