Siggesta Gård - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Siggesta Gård


Stockholms skärgård
Konferensplatser: 625  Bäddar: 148 

Vi värnar om och uppmuntrar till att passa på och ta del av det långsamma livet på landet när du besöker oss. När miljön är vacker, servicen bra och maten välsmakande växer lusten att göra ett gott arbete. Här finns det möjlighet att fokusera, ta beslut, arbeta kreativt eller fira storslaget. Vi har under flera år utvecklat gården till vad den är idag och vi älskar inredning och allt du ser i våra rum är handplockat med omsorg och noga utvalt.

Många är ju medvetna om hur bra vi mår av att vistas i naturen och att det finns till samband mellan hälsa, välbefinnande och natur. Våra gäster upplever att de blir mer kreativa och kan tänka fritt i den miljön som är på gården. Här finns flera utomhusaktiviteter på gården allt från utegym och bootcamp till yoga men även matlagning. På Siggesta Gård finns det två utomhusbanor för padel i alpackahagen. Det är två förstklassiga banor i en helt unik padelmiljö. Bokar du en konferens på Siggesta har du förtur till padeltiderna fram till 7 dagar före ankomst. 

Vi vill att det ska kännas lyxigt men avspänt hos oss och hoppas att du känner det. TV har vi aktivt valt bort och istället finns fina magasin och böcker att bläddra i. I samtliga hus finns gemensamhetsutrymme för fortsatt umgänge efter middagen.

Siggesta hotell består av sju fristående hus, 45 rum och 114 bäddar. Hyr ett eget hus för konferens, vi har nya Munken med plats för 65 + 40, Smedjan med plats för 9 deltagare och Siggesta Byhus 2 och 6 med plats för 18 deltagare vardera. Vårt nyaste byhus, Nordhs, erbjuder 4 stora rymlig familjerum med connecting door och härlig inredning och sköna sängar från Mille Notti. Om man önskar bo i enkelrum i Nordhs så blir det 6 enkelrum med egen dusch och toalett. Byhus ”Nordhs” har en fantastisk terrass med utsikt över skog och mark, hästar och aktivitetsbanor. Såklart har vi även i detta byhus ett mysigt ”hängrum” där vi fyller kylen med godsaker på avräkning.

Siggesta har också en ny konferenslokal för upp till ca 14 personer med närhet till anläggningens Lounge och restaurang Ladugården. Lokalen har ett härligt ljusinsläpp och två entréer med direkt anslutning från utsidan.

Välkomna till oss på gården, vi lovar att du kommer att trivas!


Restaurangplatser: 350
Enkelrum: 2
Dubbelrum: 45
Stugor: 7
Konferensrum: 12
Grupprum: 8

Inspireras av Siggesta Gård


Karaktär

Festvåning/festlokal, Exklusivt (ett sällskap), Restaurang, Hotell, Konferensanläggning, Spa, Kursgårdar, Slott/Herrgård, Dagkonferensanläggning

Läge

Avskilt, Kust/Hav, Landet

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter

Lokaler/Utrustning

Digitala events och produktioner, Ljus-och ljudanläggning, Internet, Storbildsskärm, Hybridmöte, Fritt trådlöst Internet, Projektor, Videokonferens, Konferenskapacitet >500, Fiberteknik, Utställningsyta >200 kvm

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita, ISO-certifierat kvalitet (9001), Klimatpositivt, ISO-certifierat miljö (14001), Svanenmärkt

Hälsa & Skönhet

Gruppträning

Mat & Dryck

Dryckesprovning mm, Julbord, Matlagning

Pool & Relax

Bastu, Relaxavdelning, Utomhuspool

Sport & Fritid

Motionsspår, Ridning, Jakt & fiske, Padel, Teambuilding, Minigolf, Skytte, Äventyr o vildmark, Cykling, Hinderbana, Isskulptering, Kajak/kanot

Hotellklassificering enligt Visita

****
Logotyp för Siggesta Gård
Siggesta Gård
Siggesta Gård
139 90 VÄRMDÖ

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.