Om Semesterjouren - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se
Om oss > Om Semesterjouren

Om Semesterjouren

Semesterjouren.se är en söktjänst som hjälper dig att hitta ditt drömresmål med passande semesterpaket - i Sverige! Här kan du botanisera bland generösa semesterpaket på fantastiska platser att tillbringa semestern på. Vårt avlånga land rymmer spännande resmål, sköna badplatser längs milslånga stränder, vandringsleder genom vidsträckta skogar, berg och dalar. Vi vill lyfta fram Sverige som resmål och platsen för din nästa semester och uppmanar gärna till att ”hemestra” som ett alternativ till utlandsresa. Sverige är rikt på upplevelser med fantastisk natur, vackra städer och historiska sevärdheter. För boende kan du välja och vraka bland vackra slott, anrika herrgårdar, spännande cityhotell och familjära anläggningar med naturen inpå knuten.
Målet med Semesterjouren.se är att vi ska bli heltäckande med geografisk spridning över hela landet - för att kunna erbjuda dig de bästa alternativen till din sommarsemester.

Boka ditt semesterpaket direkt med arrangören, genom att skicka in din offertförfrågan på Semesterjouren.se. Du kommer därefter att få svar från arrangören. Semesterjouren.se är en del av företaget Compro Möten & Event.


Senaste nyhetsbrevet Fler nyhetsbrev

Anmäl dig till nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Lindau artist & talare | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.