Sök konferens, möten, event, kickoff | Konferensanläggning i Norrbotten | Konferensguiden.se

Sök och boka

Hittade 17 företag
×

Möten i Norrbotten

Norrbotten är ett landskap i nordostligaste Sverige och utgör den östra delen av Norrbottens län. Norrbotten är ett landskap bestående av höga fjäll och djupa dalar med brusande forsar och ett glittrande kustband. Längst upp i Bottenviken ligger nationalparken Haparanda Skärgård, med ett unikt landskap av flacka öar, långgrunda stränder och sund.

Bland de större tätorterna finns Piteå, Boden, Kalix, Haparanda och länets residensstad Luleå, som är en utmärkt mötesstad. Här finns många högklassiga mötesanläggningar att välja bland. Det magnifika och nybyggda Kulturens hus tar i stora salen upp till 1 000 personer och har en fantastisk utsikt över Luleås norra hamn.

Nordkalotten Hotell & Konferens är en komplett konferensanläggning av mer norrländsk karaktär med samisk arkitektur och lappkåtor. Vid Luleå tekniska universitet finns Academica med ljusgård och fräscha möteslokaler med toppmodern teknik. Detta är bara några exempel av stadens möteslokaler. Staden har en total kapacitet för möten på upp till 4 000 personer.

Knappt sex mil sydväst om Luleå ligger Piteå, en annan populär kuststad i landskapet som erbjuder en fantastisk skärgård med fler än 550 öar. Pite Havsbad, vackert beläget ca 10 km söder om Piteå, är en av Europas största anläggningar för boende, konferens och upplevelser. Pite Havsbad är välkänt för sin kilometerlånga sandstrand som fått smeknamnet Svenska Rivieran eller Nordens Riviera. Kort sagt, Norrbotten är ett landskap med fina konferens- och mötesmöjligheter och det är enkelt att resa hit. Det tar cirka en timme med flyg från Stockholm Arlanda till Luleå och Skellefteå Airport.
Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.

Detaljerad sökning

Sök efter karaktär eller aktiviteter

Hjälp att boka
Karaktär
Läge
Kultur & Nöjen
Mat & Dryck
Hälsa & Skönhet
Pool & Relax
Sport & Fritid
Lokaler/Utrustning
Logi/Restaurang
Hotellklassificering enligt Visita
Medlemskap/Märkning

×