Sörbyn Lodge - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Sörbyn Lodge

Dölj erbjudande

Försommarkickoff på Sörbyn Lodge

Upplev en erfarenhetsrik försommarkickoff på Sörbyn Lodge - där arbete och nöje förenas i en naturskön miljö. Konferera i vår moderna lokal med natursköna vyer och avsluta dagen i bekväma hotellrum eller stugor. En perfekt kombination av produktivitet och avkoppling. Boka nu för en minnesvärd upplevelse!


Försommarkickoff på Sörbyn Lodge

I paketet ingår: lunch, eftermiddagsfika, 3-rättersmiddag, frukostbuffé. Förmiddagsfika, lunch dag två, konferenslokal samt övernattning i hotellrum eller stugor.

Pris: 2200 kr exkl. moms/person.

Villkor: för grupper mellan 6–30 personer, pris i delat dubbelrum. Enkelrumstillägg 400kr/pp. Uppge ”FÖRSOMMARKICKOFF” för att ta del av erbjudandet.

Erbjudandet är giltigt mellan 1/4 – 30/6.

Boka erbjudande

Norrbotten
Konferensplatser: 300  Bäddar: 30 

Sörbyn Lodge ligger längst Råneälvdalens paradis i Norrbotten, med mycket att erbjuda för dig som söker naturnära upplevelser. Boende, god matkultur och ett rikt utbud av aktiviteter. Testa fiskelyckan med guide i vackra Råneälven, hyr roddbåt i Vitträsket eller bada på stranden som ligger alldeles intill Lodgen. Avsluta kvällen med att värma er i vår vedeldade bastu innan ni somnar gott i våra stugor eller på hotellet. Här hittar du en inspirerande plats för företag och organisationer med mötesbehov men också stugor och hotell som passar för par, familjer, kompisgäng eller för dig som vill komma ifrån en stund.

I Sörbyparken har människor mötts under mer än ett halvt sekel. Nu är parken och stora danslogen ett populärt område för vigsel, bröllopsfester, stora konferenser och lämpar sig bra för större mässor och publika arrangemang. På Restaurang Kallkällan älskar vi vårt hemmaviste. Här blir det aldrig tråkigt om man, som vi, njuter av de som den norra delen av Sverige kan ge oss tillbaka. Vår, vinter, sommar och höst, alla årstider är så tydliga när en kommer till våra breddgrader. Gastronomiskt så är det ett litet paradis. Vi jagar, fiskar och är ofta ute till skogs där bär, svamp och en massa annat är så nära. Vi kanske saltar, syltar eller röker det vi fångar och plockar, för att kunna ta vara på våra råvaror så länge det bara går. Traditioner är viktigt och vårt arv värnar vi om.

Välkommen hem till oss!

KONFERENS

Här inspirerar naturen med sin självklara närvaro, vilket ökar både kreativitet och fokus hos mötesdeltagarna. Hos oss kan ni arbeta ostört och fokuserat. Vi har totalt sex konferenslokaler. Hos oss hittar ni lokaler för mindre ledningsgrupper och stora konferenser, konferenslokaler med utsikt över Vitträsket samt lokaler för större konferenser om 300 sittande konferensdeltagare. Eller varför inte konferera utomhus i vår nyaste konferenslokal där ni ostört kan konferera under bar himmel. Ni kan även hyra hela restaurangen för ett möte i samband med frukost eller annan måltid.

UTBUD

Sörbyn Lodge har mycket att erbjuda för dig som söker naturnära upplevelser. Boende, god matkultur och ett rikt utbud av aktiviteter. Testa fiskelyckan med guide i vackra Råneälven, hyr roddbåt i Vitträsket eller bada på stranden som ligger alldeles intill Lodgen. Konferera med tid avsedd för att ha kul med 3- eller 5-kamp, eller varför inte en fisketävling ute på sjön? Hos oss kan ni även ta en paus i alla måsten med en yogainstruktör eller Ayurvedisk massage. Avsluta kvällen med att värma er i vår vedeldade bastu innan ni somnar gott i våra stugor eller på hotellet.

LOGI

I våra nyrenoverade hotellrum och timrade stugor sover du i sköna sängar, med naturen alldeles utanför fönstret. Timmerstugorna med vy över Vitträsket är utrustade med ett pentry, WC, dusch och husgeråd.

FEST

I vår restaurang tar vi 60 sittande gäster inomhus och extra 80 personer på vår uteservering sommartid. För större fester har vi vår fina Loge som ligger vackert beläget precis vid vattnet, som tar uppemot 300 sittande gäster!

KOMMUNIKATION

Med bil tar man sig enkelt till Sörbyn som ligger cirka 30 minuters bilfärd från Boden. Från Luleå Airport och Bodens centralstation går det även att boka transfer av oss.


Restaurangplatser: 60
Dubbelrum: 8
Stugor: 5
Konferensrum: 6


Inspireras av Sörbyn Lodge


Karaktär

Hotell, Konferensanläggning, Mäss-/Utställningshall, Dagkonferensanläggning, Restaurang, Exklusivt (ett sällskap), Stugby/Lägergård, Festvåning/festlokal

Läge

Avskilt, Landet, Sjö/Vattendrag

Logi/Restaurang

Fullständiga rättigheter, Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Fritt trådlöst Internet, Internet, Projektor, Utställningsyta >200 kvm, Videokonferens, Fiberteknik

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita

Hälsa & Skönhet

Massage, Yoga o mindfulness

Mat & Dryck

Bar, Dryckesprovning mm, Julbord, Matlagning

Pool & Relax

Bastu

Sport & Fritid

Jakt & fiske, Teambuilding, Kajak/kanot, Äventyr o vildmark, Klättring, Kräftfiske, Cykling, Motionsspår, Elljusspår, Snöskoter
Logotyp för Sörbyn Lodge
Sörbyn Lodge
Sörbyn 222
961 97 GUNNARSBY

Bokningsförfrågan


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.