Näsby Slott - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Näsby Slott

Uppland
Konferensplatser: 120  Bäddar: 95 

Näsby Slott ligger vackert intill Näsbyviken i Täby bara 15 minuter från Stockholm City. Det är inte för intet Näsby kallas för festernas slott. Här har det anordnats otaliga fester, möten och bröllop genom åren. Det glada 20-talet sitter fortfarande kvar i väggarna. Slottet är en självklar plats för livets alla glädjestunder, ett andra kontor för möten och konferenser och en naturlig samlingsplats för en afterwork med vänner eller en utflykt med familjen. Se Näsby Slott som ett kvartersslott helt enkelt.
Våra salonger är dina salonger.

Ett Slott i Förvandling….
Det sjuder av aktivitet inne på Näsby Slott. Vi genomför just nu sista etappen i en rad av förbättringar och i april 2019 öppnar vi upp ett slott med nyrenoverade salonger och hotellrum med utsökt design. Näsby Slott ska vibrera av liv och rörelse och i maj är det äntligen premiär för slottets nya krog. Vi vill erbjuda en plats att samlas på för middagar och luncher i avslappnad miljö. Varje dag kommer vi ett steg närmare vårt mål – ett välkomnande och livfullt slott. Ditt kvartersslott.

Festernas slott
Näsby slott kallas också festernas slott och det nya inredningskoncept 24 Hour Party är punk möter Art Nouveau. En mix av det vackra slottets flärdfulla art nouveaustil och modernare rockiga detaljer. Inspirerat av Alfons Mucha, ikonisk art nouveaukonstnär och nutida modefotografen Tim Walkers överdådiga och gränslösa bilder.

Just nu pågår en förvandling av slottet som återtar sin forna prakt. Vi renoverar och planerar bland annat för nytt kök, två vinprovarrum och nya salonger. I vår vackra Vinterträdgård skapas en lummig oas för samtal, umgänge och fest. Precis som förr i tiden!

Det är inte för intet Näsby Slott kallas för festernas slott
Här har det anordnats otaliga fester, bjudningar, middagar och bröllop genom åren och det glada 20-talet sitter fortfarande kvar i väggarna. Vi vill att våra gäster ska använda slottets gemytliga lokaler som finrummet de saknar hemma. Som en självklar plats för livets alla glädjestunder, ett andra kontor för möten och konferenser, och en naturlig samlingsplats för en afterwork med vänner eller en utflykt med familjen.

Nu skapar vi vår egen historia med ambition att skapa Täbys eget kvarterslott, festslott och en plats för livets alla stunder.


Restaurangplatser: 40
Enkelrum: 11
Dubbelrum: 42
Konferensrum: 14
Grupprum: 7Karaktär

Dagkonferensanläggning, Hotell, Konferensanläggning, Kursgård, Slott/Herrgård

Läge

Avskilt, Centralt, Kust/Hav, Sjö/Vattendrag, Vid Golfbana

Logi/Restaurang

Allergirum, Fullständiga rättigheter

Lokaler/Utrustning

Fritt trådlöst Internet, Internet, Projektor

Medlemskap/Märkning

Medlem i Visita (fd SHR), Svanenmärkt

Mat & Dryck

Dryckesprovning mm

Sport & Fritid

Teambuilding
  • Näsby Slott
    Djursholmsvägen 30
    183 52 TÄBY
  • Bokningsförfrågan


Senaste nyhetsbrevet Fler nyhetsbrev

Anmäl dig till nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.