Sök konferens, möten, event, kickoff | Konferensanläggning i Uppland | Konferensguiden.se

Sök och boka

Hittade 248 företag
Sida: 1 2 3 4 5 ... 13 Nästa Sista 
×

Möten i Uppland

Uppland kallas för slottens, runstenarnas och fornlämningarnas landskap. Den största staden är Uppsala, som också är Sveriges fjärde största. Här grundades Sveriges första universitet år 1477 och sedan dess har Uppsala varit en blomstrande studentstad.

Uppsalas största lokal för möten, Universitetshuset, tar 1800 personer i biosittning. En annan välkänd anläggning för stora möten, konferenser, evenemang och kongresser är Uppsala Konsert & Kongress som tar 1120 personer i biosittning. För de mindre mötena rekommenderar vi charmiga Villa Anna i Uppsala som bland annat är välkända för sitt kök. Boendealternativen är många i staden och totalt finns det 1560 hotellrum med totalt 2 770 bäddar, därtill erbjuds vandrarhemsrum och campingstugor.

Uppsala har mycket att erbjuda för den kulturellt och historiskt intresserade, till exempel Gamla Uppsala med kungagravar från 500-talet. I Uppsala finns flera platser som påminner om Carl von Linné – Linnémuseet, Linnéträdgården och Linnés Hammarby. Här möts konst, botanik och historia i en blomstrande miljö. Linnémuseet finns i det hus som en gång var Carl von Linnés bostad, vackert belägen intill Linnéträdgården i Uppsala. Föremål och porträtt berättar om Linnés tid och liv, både privat och som vetenskapsman. Linnéträdgården och Botaniska trädgården vid Uppsala universitet utgör tillsammans Sveriges äldsta botaniska trädgård. Ett besök här är en passande aktivitet i samband med er konferens eller kickoff i Uppsala.

I Uppsala finns även Uppsala Domkyrka, Skandinaviens största katedral, säte för Sveriges ärkebiskop. Domkyrkan och Uppsala Slott är viktiga delar i Uppsalas Siluett och väl värda ett besök om ni förlägger er konferens här.

I Uppland ligger även Sveriges största flygplats Arlanda (ARN), som är en oslagbar knutpunkt kommunikationsmässigt. Anslutningar till järnväg, väg och flyg gör området till den ultimata mötesplatsen för konferenser. På Arlanda finns flertal hotell med goda konferensmöjligheter. Närliggande Knivsta, Sigtuna, Märsta, Arlanda Stad har såväl hotell som konferensanläggningar också, som till exempel 1909 Sigtuna Stadshotell, Sigtunahöjden och Stora Brännbo. Möten och konferenser kan hållas i anrika lokaler i natursköna miljöer eller moderna funktionella konferensanläggningar.

Kring Stockholm finns flertalet slott och herrgårdar som passar utmärkt för en konferens eller kickoff nära staden men ändå i lantliga miljöer. Exempel på sådana anläggningar är Friiberghs Herrgård, Thoresta Herrgård, Villa Aske, Hufvudsta Gård, Görvälns Slott, Noors Slott och flera andra fina mötesplatser.
Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.

Detaljerad sökning

Sök efter karaktär eller aktiviteter

Hjälp att boka
Karaktär
Läge
Kultur & Nöjen
Mat & Dryck
Hälsa & Skönhet
Pool & Relax
Sport & Fritid
Lokaler/Utrustning
Logi/Restaurang
Hotellklassificering enligt Visita
Medlemskap/Märkning

×