Dospace Konfen - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Dospace Konfen


Östergötland
Konferensplatser: 100   

Välkommen till vår, ganska nyfödda, konferens! Vi kallar den för Konfen. Hos oss hittar du, utöver riktigt fräscha lokaler, ett genuint unikt bemötande och en feeling i toppklass. Vi vill inte bara inhysa er för ett möte över dagen, vi vill tillsammans med er skapa precis den konferens som passar er bäst! Ska vi strössla eventet med mat, träning, musik, underhållning, MAGI? You name it, vi löser det!

Läget då? Konfen är en unik plats mycket tack vare sitt strategiska läge i Linköping. Fastigheten ligger i anslutning till Resecentrum, mycket smidigare kan det inte bli för resande konferensdeltagare! Vi är grannar med ett padel-centrum och ligger mycket nära hotell. En våning upp från Konfen finns DOSPACE Alfa - en coworkingsite på strax över 1400kvm med fullservice-arbetsplatser och mötesrum som kan nyttjas i samband med vistelse i konferenslokalerna.

Konferens
I ytorna finns ett pentry där kaffe, te, lunch och fika upphämtas, tillsammans med en loungeyta som passar perfekt för mingel eller bara en paus under dagen.
I vårt största rum finns det plats för 100 sittande i biosittning, ca 40 bekvämt i skolsalsittning. Detta rum såklart utrustat med skärmar, whiteboards, ljud och mikrofoner. Passar både workshopen, lunchen och föreläsningen!

En rumsstorlek ned hittar vi plats för 8 eller 10 personer sittande, också här med whiteboard och skärm. En våning upp, på DOSPACEs coworkingytor finns en mängd mötesrum, samtalsrum och till och med telefonbås att komplettera med om mer plats skulle behövas.

Utbud
Cowork, matleverans, padelbana, gym, uteplats, gästparkering, närhet till Resecentrum och hotell. En kort promenad upp på stan.


Konferensrum: 3
Grupprum: 6


Karaktär

Dagkonferensanläggning, Konferensanläggning

Läge

Centralt

Logi/Restaurang

Handikappanpassat

Lokaler/Utrustning

Projektor, Digitala events och produktioner, Storbildsskärm, Fritt trådlöst Internet, Videokonferens, Hybridmöte, Webinar, Internet, Ljus-och ljudanläggning

Sport & Fritid

Padel
Logotyp för Dospace Konfen
Dospace Konfen
Industrigatan 5
582 77 LINKÖPING

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.