Sök konferens, möten, event, kickoff | Konferensanläggning i Östergötland | Konferensguiden.se

Sök och boka

Hittade 37 företag
Sida: 1 2 Nästa Sista 
×

Möten i Östergötland

I sydöstra Sverige bara 2 timmars resa söder om Stockholm hittar du vackra Östergötland. Landskapet ligger mellan sjön Vättern och Östersjön. Göta kanal och Motala ström förbinder de två vattnen. Här finns mycket att upptäcka i samband med din konferens eller kickoff. Kolmårdsskogarnas trolska, täta granar, milsvid utsikt över Bråviken kombinerat med Östgötaslättens böljande rapsfält. Skärgårdens glittrande vatten och orörda övärld.

Norrköping och Linköping är Östergötlands största städer. Med två städer nära varandra skapas en naturlig bredd av kulturutbud. Norrköpings Symfoniorkester, Östgötateatern, jazz- och filmfestivaler kompletteras av klubbar, konserter och ett gediget restaurangutbud, ofta med den östgötska maten i fokus. Shopping, torghandel och charmiga butiker hittar du i både Linköping och Norrköping. Utbudet av hotell-, konferens-, kongressanläggningar är stort, till exempel Linköping Konsert & Kongress och Louis De Geer konsert & konsert i Norrköping. Det finns även flera fina slott och herrgårdar som lämpar sig väl för möten och konferenser, såsom Villa Fridhem, Husby Säteri, Mauritzbergs Slott, Rimfors Strand, etc.

För den historiskt intresserade finns det ett brett utbud av aktiviteter att kombinera konferensen med i Östergötland. Här finns Domkyrkan som är en av Europas bäst bevarade katedraler, Friluftsmuseet Gamla Linköping, Arbetets museum, Norrköpings Konstmuseum och Flygvapenmuseet där det finns en unik samling flygplan från de tidigare pionjärerna fram till dagens JAS 39 Gripen.

Cirka två mil från Norrköping, utmed Bråviken ligger Kolmårdens Djurpark som är ett populärt utflyktsmål. Söderköping är porten till Vikbolandet och Sankt Anna Skärgård. Östergötlands skärgårdar är de örikaste på Östersjökusten och även ansedd som en av de vackraste.
Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna,

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.

Detaljerad sökning

Sök efter karaktär eller aktiviteter

Hjälp att boka
Karaktär
Läge
Kultur & Nöjen
Mat & Dryck
Hälsa & Skönhet
Pool & Relax
Sport & Fritid
Lokaler/Utrustning
Logi/Restaurang
Hotellklassificering enligt Visita
Medlemskap/Märkning

×