Hotell Sommarhagen - Konferens, möten, event, kickoff | Konferensguiden.se

Hotell Sommarhagen


Östergötland
Konferensplatser: 80  Bäddar: 36 

Konferera i underbar miljö – ha hela hotellet för er själva! Mitt emellan Stockholm och Göteborg (endast 2,5 tim bilresa från båda hållen), erbjuder vi en naturnära miljö, många spännande aktiviteter, god mat i kombination med senaste konferenstekniken.

Ta med dina kollegor och konferera i en fantastisk, naturnära miljö, där lugn och ro, kreativitet och gemenskap står i centrum. Ni kan ofta ha hela hotellet exklusivt för er själva, och vi skräddarsyr efter era önskemål!

Maten på Sommarhagen tillagas i största möjliga mån av vad naturen runt omkring har att erbjuda. Vi lagar allt från grunden med lokala råvaror i största möjliga utsträckning. Vi har 60 restaurangplatser inne och 28 platser ute.

För att höja stämningen eller få en stunds avkoppling har vi många spännande aktiviteter att välja bland. Kanske Tracker eller lerduveskytte lockar? Eller en viltsafaritur med guide i skogen och grillning vid lägerelden vid sjön? Vi kan också erbjuda lite lugnare aktiviteter som olika dryckesprovningar. Vårt vedeldade varmkarbad har nästan blivit ett ’måste’ på konferenserna här på Sommarhagen. Ni har hela relaxavdelningen med varmbadkar, relaxrum och vedeldad bastu exklusivt för er själva så länge ni vill. En del sitter till ända in på småtimmarna och njuter!

Ni sitter utomhus i det 40-gradiga vattnet och njuter av tystnaden, solnedgången och utsikten över hästhagen och sjön. Som våra konferensgäster brukar säga – ’det vi inte löst vid konferensbordet, blir garanterat avslutat i badtunnan!

För den mindre gruppen (max 8 personer) kan vi även erbjuda Glamping i Glashus vid egen vildmarkssjö, där era kanoter väntar. Vid strandkanten kan ni tillaga er mat på grillen. Vad kan vara mer naturnära, sammansvetsande och äventyrligt!?

En perfekt anledning till att ha sin konferens eller kick-off på Sommarhagen, där vi kan blanda olika typer av aktiviteter som förhöjer gemenskapen med kortare genomgångar och informationer. Vi går igenom det bästa upplägget för era behov tillsammans.

Konferensrum: Vi har nu invigt vår nya stora, ljusa konferenslokal med plats för 80-90 personer i biosittning. Den är även utrustad med den allra senaste konferenstekniken med stor TouchScreen och möjlighet till Hybridkonferenser. Här har ni en fantastisk utsikt över ängar, hagar och sjö.

En annan av våra konferenslokaler samt grupprum finns i en historisk miljö (från 1700-talet), men med trådlös uppkoppling. Konferenslokalen rymmer 40 personer i biosittning och grupplokalen c:a 6 personer. Naturligtvis erbjuder vi projektor, duk och väggblock.

Vi har 16 dubbelrum samt 1 Gårdssvit med 2 dubbelrum, så totalt 18 dubbelrum. Gårdssviten kan också användas som grupprum om den även används som boende.

Mycket populärt är även att konferera utomhus i vår vackra trädgård eller i den omgivande naturen. Vad kan vara mer kreativt!

Vi kommer att göra vårt bästa, för att er konferens ska bli den bästa möjliga.

Varmt välkomna!


Restaurangplatser: 60
Dubbelrum: 18
Konferensrum: 2
Grupprum: 3


Inspireras av Hotell Sommarhagen


Karaktär

Hotell, Konferensanläggning, Spa, Exklusivt (ett sällskap)

Läge

Avskilt, Sjö/Vattendrag

Logi/Restaurang

Handikappanpassat, Fullständiga rättigheter

Lokaler/Utrustning

Storbildsskärm, Fritt trådlöst Internet, Internet, Videokonferens, Projektor

Medlemskap/Märkning

Övrig miljö/kvalitetsmärkning, Klimatneutralt

Hälsa & Skönhet

Gruppträning

Kultur & Nöjen

Musikunderhållning

Mat & Dryck

Dryckesprovning mm, Julbord

Pool & Relax

Bastu, Relaxavdelning, Utomhuspool

Sport & Fritid

Kajak/kanot, Teambuilding, Äventyr o vildmark, Jakt & fiske
Logotyp för Hotell Sommarhagen
Hotell Sommarhagen
Malexander
595 73 BOXHOLM

Bokningsförfrågan


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Kostnadsfri offert redan idag! Följ oss så får du uppdateringar om nyheter, evenemang och erbjudanden.